infectia urinara?

•  
    • 36 mesaje
    29 Oct 2007, 17:25
    0 1
    De aseara am inceput sa am niste dureri in zona uretrei(cred ca am zis bine) si in timpul mictiunii. Imi vine sa urinez din mimut in minut. Si astazi, am observat si o culoare foarte galbena a urinei, chiar imi curg cateva picaturi roz ( pe care le-am observat in apa si apoi in urmele lasate pe hartie). Nu am timp sa merg la doctor acum, abia miercuri o gasesc pe doctorita mea de familie pt a-mi da trimitere sa fac analize, sa vad despre ce este vorba, chiar daca eu cred ca este vorba despre infectie urinara. Poate careva sa imi spuna ce tratament sa fac pana ajung la doctor? Ceaiuri sau medicamente? Ca nu mai rezist.
  •  
    • 36 mesaje
    29 Oct 2007, 20:26
    0 0
    nimeni?
  •  
    • 48 mesaje
    29 Oct 2007, 21:28
    1 0
    exact aceleasi simptome le-am avut si eu. n-am mai asteptat sa merg la medic ca nu mai rezistam si am fost la farmacie. mi-au dat un antibiotic( fosfomicina) in 2 doze pe care le-am luat la 24 de ore diferenta una de alta. in 48 de ore m-am vindecat complet.
  •  
    • 567 mesaje
    29 Oct 2007, 21:37
    0 0
    Am patit si eu acelasi lucru dar mi-a trecut cu urinex luat de la farmacie,in 2,3 zile n-am mai avut nimic.
  •  
    • 166 mesaje
    29 Oct 2007, 22:44
    0 0
    draga mea pt infectie urinara un trat.este cu biseptrin se iau 2tab la 12ore
  •  
    • 1166 mesaje
    29 Oct 2007, 23:24
    0 0
    nu lua de capul tau nimic cu antibiotic ca alea se iau numai in urma unei uroculturi si antibiograme ca asa degeaba le iei. poti lua neoxazol si uricol si zic eu ca ar fi deajuns daca e prima oara cand patesti asta. eu ma chinui de 2 ani cu o infectie urinara...
  •  
    • 10816 mesaje
    29 Oct 2007, 23:29
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 19 mesaje
    30 Oct 2007, 08:41
    0 0
    Este foarte eficace ceaiul de coacaze daca gasesti in plafar, sa bei cat de mult poti foarte multe lichide insa ceaiul de coacaza e foarte bun in probleme de genul asta chiar si la rinichi, sotul meu a eliminat o piatra de la rinichi band suc de coacaze.....incearca, daca nu merge, atunci ia medicamente
  •  
    • 19 mesaje
    30 Oct 2007, 08:52
    1 0
    Imi cer scuze....era vorba de ceai de afine...nu de coacaza, incercasem sa traduc cranberry din engleza ca acela e foarte bun, si tradus inseamna afine, deci ceai de afine, sau sirop, orice gasesti de afine e foarte bun.
  •  
    • 19 mesaje
    30 Oct 2007, 08:53
    0 0
    Imi cer scuze....era vorba de ceai de afine...nu de coacaza, incercasem sa traduc cranberry din engleza ca acela e foarte bun, si tradus inseamna afine, deci ceai de afine, sau sirop, orice gasesti de afine e foarte bun.
  •  
    • 827 mesaje
    30 Oct 2007, 08:54
    0 0
    biseptol, dimineata si seara cate 2 pastile si nurofen. foarte multe lichide - ceaiuri in special si stai in casa, la caldurica. daca nu trece in 2 zile, fugutza la medic. multa sanatate!
  •  
    • 166 mesaje
    30 Oct 2007, 10:46
    0 0
    draga mea,tin sa precizez ca biseptrinul nu este antibiotic,este o sulfamida,trebuie in timpul trat. sa bei suficiente lichide,sa consumi multe fruc.cat priveste antib. acelea pot fi luate doar la recomandarea med dupa ce ti-a facut o antibiograma.succes!
  •  
    • 48 mesaje
    30 Oct 2007, 14:32
    0 0
    sulfamida e un antibiotic cu actiune bacteriostatica.
  •  
    • 1 mesaje
    30 Oct 2007, 16:16
    0 0
    sunt multe antibiotice care pot trata infectiile urinare dar nu poti sa stii decat cu o antibigrama care e bun,ceva ieftin si indicat deseori este banalul biseptol, la mine da rezultate dar nu mai stiu cat k am sa devin dependenta de el