CADEREA PARULUI IN IT

•  
    • 698 mesaje
    29 Oct 2007, 11:09
    0 0
    buna!
    intrebarea e pt evele ce sunt in Italia sau pt cele ce cunosc tara.
    sunt in It de la inceputul lunii iulie. de atunci imi cade parul f tare. am facut tratament la recomandarea doctorului cu un sampon anticadere, fiole placentax si ceva pastile, dar a fost egal cu zero. in prima luna nici problemele nu mi-au venit, dar acum e bine. toate cica din cauza schimbarii climei, a tarii. bun dar au trecut atatea luni si parulmeu cade la fel...mai ma 3 fire de par in cap .
    spune-ti-mi voi, daca stiti, ce tratament sa fac aici ca nu exista plafar ca in romania ca sa cumpar ce ati recomandat voi.
    va multumesc!
  •  
    • 37 mesaje
    29 Oct 2007, 15:55
    0 0
    In ce oras locuiesti?
  •  
    • 698 mesaje
    30 Oct 2007, 22:06
    0 0
    in Bolsena, dar merg des la Viterbo. nu asta e problema...ca ma dau si peste cap numai sa rezolv problema
  •  
    • 1166 mesaje
    31 Oct 2007, 00:01
    0 0
    si eu am aceiasi problema..eu locuiesc efectiv in italia din aprilie 2006...am facut tratamente de mii de euro..tot ce am auzit si vazut pe lumea asta si..NIMIC!!! nush ce sa ma mai fac...sincer..si eu tot 3 fire de par mai am. si cand ma gandesc ce fel era inainte...
  •  
    • 1784 mesaje
    31 Oct 2007, 09:32
    0 0
    Nu stiu ce poti face in Italia dar, daca poti procura, din Ro, niste gaz sau tratamentul cu Revalid cred ca iti rezolvi problema. Eu am cunostinte care din cauza de 3 fire de par in cap au facut tratamente intense cu ulei de masline ce a avut efect miraculos!!
  •  
    • 698 mesaje
    31 Oct 2007, 20:39
    0 0
    of heba, noi suntem raritati. eu de craciun ma duc acasa si poate da domnu si rezolv problema ca nu mai pot. tare greu ma adaptez la clima asta a lor. tu ai cum face rost de tratament din romania?
  •  
    • 1166 mesaje
    31 Oct 2007, 20:57
    0 0
    eu chiar acum sunt in romania pt. o sapt. dar sa stii ca am incercat mai tot si de pe la plafar si tratamentele cu petrol, vitamine si tincturi, plus ce am gasit pe la ei prin farmacii...fiole, pastile...de pe site-urile cu produse profesionale..ce sa zic...efectiv tot. chiar nu stiu ce sa mai fac..ma uit la el cum cade
  •  
    • 698 mesaje
    2 Nov 2007, 14:52
    0 0
    mie imi cadea si in romania dar in nici un caz nu asa. nu stiu, am sa consult un doctor acasa ca asa in scurt timp ajung cheala.