nu ma pot gandi la lucruri pozitive!!

•  
    • 17 mesaje
    13 Feb 2004, 13:36
    0 0
    salutare! sunt noua pe aici si tin sa va felicit pentru subiectele abordate!
    am o problema si as vrea un sfat de la voi...nu stiu de ce tot timpul pun raul in fata, deci nu pot gandi pozitiv. este ceva anormal? imi este teama ca raul la care ma gandesc sa nu se intoarca asupra mea, caci am citit ceva , unde se spunea ca la ceea ce te gandesti aia ti se intampla. sper sa nu fiu bolnava prea tare... sunt oare ipohondra?(nu stiu daca am scris corect-scuze) va rog ajuati-ma!!!
  •  
    • 48 mesaje
    13 Feb 2004, 14:07
    0 0
    Nu esti ipohondra, ci pesimista sau prapastioasa cum se zice in popor. Nici eu nu pot sa ma gindesc la lucruri pozitive si de cite ori imi spun totul va fi bine, imi merge haios )))) Eu nu cred ca poti sa fii pesimista pina la o virsta si sa incepi sa gindesti brusc pozitiv, trebuie sa inveti sa faci asta daca vrei. Eu nu prea vreau, prefer sa stiu ce rau mi s-ar putea intimpla si sa ma bucur de surpriza cind e bine. Ciudat deh, dar asa e.
  •  
    • 17 mesaje
    13 Feb 2004, 21:54
    0 0
    merci ca mi-ai raspuns! dar inca ceva ...am discutat cu inca o persoana din aceeasi zodie cu mine (rac) si mi-a spus ca a avut si ea aceeasi problema dar a scapat de ea de o vreme...asa or fi racii? mai prapastiosi? sa fie zodia de vina? sper sa ma ajute cineva sa gasesc un raspuns...multumesc anticipat!
  •  
    • 28 mesaje
    14 Feb 2004, 22:19
    0 0
    Citeam undeva :nu sant fercit dar ma zbat sa fiu asa iti spun si tie nu sant optimista dar ma zbat sa fiu .Ganteste mereu pozitv ca sa reusesti.Cand esti pesimista parca totul iti merge rau atunci de ce sa nu privesti viata ca intr-o lupta care tu esti mereu invingatoare .Peimismul te doboara fara sa vrei dar fiind optimista vei realiza tot ce iti doresti si nu in ultimul rand nu lasa pe nimeni sa te doboare ,lupta pentru tine .
  •  
    • 2234 mesaje
    15 Feb 2004, 23:36
    0 0
    ipohondra inseamna in termeni populari ca atunci cand auzi de simptomele unei boli sa crezi ca si tu ai boala respectiva, pentru ca ti se pare tie ca ai avut nu stiu ce simptoma. cat despre tine cred ca esti doar negativista. poate din teama de a nu gandi pozitiv si a ti se intampla rau. un fel de teama de a cadea de la inaltime.
  •  
    • 19 mesaje
    16 Feb 2004, 12:31
    0 0
    si eu sunt rac si am aceleasi simptome ca tine cred ca e o caracteristica a racilor deci
  •  
    • 48 mesaje
    16 Feb 2004, 18:10
    0 0
    Eu sunt Varsator, deci nu e doar pentru Raci chestia asta