sangerare

•  
    • 649 mesaje
    28 Oct 2007, 19:52
    0 0
    Aseara m-am culcat cu prietenul meu si dupa contactul sexual am avut o sangerare (nu foarte mare) si el era de sange de la mine! Acum vreo 2 luni am facut testul Papanicolau si eram in regula... ce credeti k ar putea fi???
  •  
    • 166 mesaje
    28 Oct 2007, 20:03
    0 0
    poate se apropie data de menstruatie,poti fi racita...ne trebuie mai multe detalii,daca contactul a fost dureros..aceste metroragii(sangerari in afara ciclului)au multe cauze:anexite,dereglari hormonale,cervicite,polipi ,endometrita..asa ca ti-am dat suficiente cauze,ca sa te rog sa fugi la doctor.succes!
  •  
    • 649 mesaje
    28 Oct 2007, 20:12
    0 0
    Da, am dureri in timpul actului sexual!
  •  
    • 166 mesaje
    28 Oct 2007, 20:20
    0 0
    nu vreau sa te sperii dar mergi la doctor si preferabil schimba-ti ginecologul..poate fi vorba de o cervicita mai veche...nu pot sa-mi dau seama la ce gineco. ai fost..daca poti spune-..mi..,evita dr.trandafir floricA
  •  
    • 649 mesaje
    28 Oct 2007, 20:24
    0 0
    Iti multumesc alina, sper sa nu am nimic grav desi sunt putin speriata!!!
  •  
    • 166 mesaje
    28 Oct 2007, 20:27
    0 0
    sa nu fii speriata...zi-mi te rog daca nu sunt indiscreta ,la ce gineco. ai fost?te pup...a ,zi-mi si cati ani ai ...pot reveni cu cateva sfaturi..te pup.
  •  
    • 166 mesaje
    28 Oct 2007, 20:31
    0 0
    nu uita de asta suntem pe topic, sa-ti sugeram cele mai bune sfaturi...sunt sigura ca si alte eve au avut problema asta...rabdare,totul se rezolva..daca imi dau seama esti f tanara...nu se pune prob .de cancer de col,daca la asta te gandesti...si crede-ma oarecum ,stiu ce vorbesc.te pup.
  •  
    • 649 mesaje
    28 Oct 2007, 20:39
    0 0
    Am 20 de ani!!! si pot zice k am de ceva timp dureri in timpul actului sexual... intr-un timp nu le mai aveam...apoi am facut Papanicolau....si cam de vreo 2-3 saptamani, durerile sunt mult mai mari in timpul actului si aseara sangerarea!!!
  •  
    • 166 mesaje
    28 Oct 2007, 20:44
    0 0
    mergi la doctor,banuiala mea este ca ai o cervicita,schimba-ti doctorul la care ai fost..roaga sa repete testul papanicolau...explica-i simptomele asa cum ni le-ai descris si noua...la varsta asta nu poate sa fie deosebit de grav...dar tu stii ca orice sangerare cu durei...trebuie instiintat dr. ginecolog destul de repede..bafta si astept sa confirmi sau infirmi diagnosticul.te pup.
  •  
    • 649 mesaje
    28 Oct 2007, 20:57
    0 0
    Ok...am sa ma duc cat de curand...si am sa te anunt...a dea Dz sa nu fie ceva grav!!!
  •  
    • 166 mesaje
    28 Oct 2007, 21:08
    0 0
    minola,MULTE PATOLOGII SE MANIFESTA ASA,DE EX ENDOMETRIOZA..DE ACEEA TREB SA MERGI LA DOC....PT CA M-AI IMPRES ITI REC UN DOC F BUNan tuturanu,SPITALUL ELIAS BUCURESTI,TEL LUI ESTE:0723999939.TE ROG CONTACTEAZA-L DUPA ORA1 PANA IN 5.BAFTA ,ASTEPT SA TE INTOR SA IMI SPUI..
  •  
    • 12 mesaje
    29 Oct 2007, 16:42
    0 0
    Eu am o rana pe col de vreo 3,4 ani,iar papanicolaul mi-a iesit de gradul III.Contact sexul nu am mai avut de 1 an si ceva,motivul este durerea.Nu va faceti probleme ca ma speriati.Vreau sa stiu parerile voastre.Va rog sa fiti sincere.Mersi mult.Am 25 de ani daca va ajuta cu ceva.
  •  
    • 287 mesaje
    29 Oct 2007, 18:24
    0 0
    buna, anny
    Nu te speria! Eu am avut o colega care avea rana pe col de vreo 20 de ani stia de ea si nu s-a ingrijit de ea in toti anii astia. Bineanteles ca e o persoana f.f.f. rea, nefiind implinita pe plan sexual, si stiind ca al ei sot isi satisface oarescum necesitatile.Cand s-a dus in sf. dupa 20 de ani, Papanicolaul i-a iesit tot 3.A facut o operatie sub anestezie la o clinica privata si e OK acum. Papanicolau 3 zice ca e ceva in neregula, respectiv rana.Sa nu ajungi o rautate si du-te cu incredere sa te rezolvi, da! E pacat sa pierzi anii astia frumosi!
  •  
    • 844 mesaje
    29 Oct 2007, 18:28
    0 0
    pai medicul nu ti-a citit analizele!
    cand am primit rezultatele pt papanicolau ( la clinica) am fost chemata desi eram pe ciclu de medic in cabinet sa mi le citeasca..... mai ales ca stateam cu sufletul la gura din cauza unei sangerari dupa contact sexual!
    Din fericire nu mi-a iesit nimic anormal la papanicolau dar medicul mi-a spus ca trebuie sa-l repet la sase luni neaparat!
    Acum sunt la a doua tura de tratament(10 zile/luna) si daca rana se prezinta bine ( e micuta) o sa o cauterizez dupa prima nastere ( sper sa fie la anul ) daca nu ...atunci se face cauterizare!
    De rana stiam de anul trecut dar pt ca nu ma deranja in nici un fel nu mi-am facut griji ...la sfatul medicului!
    anul acesta in urma unui tratament puternic cu antibiotice am facut o candida de toata frumusetea .....la 10 zile am sangerat la contact sexual de aceea medicul a spus ca s-ar putea ca ciuperca asta floricica sa fi fost de vina deoarece altceva nu mi-a iesit la analize!
  •  
    • 844 mesaje
    29 Oct 2007, 18:32
    0 0
    era un cuvant de dulce in loc de floricica!!
    nu va neglijati fetelor , mergeti cu incredere la medic ...ca infectiile netratate si fara simptome au repercursiuni mai tarziu ( mai ales daca va doriti copii)!
    sanatate maxima!
  •  
    • 12 mesaje
    29 Oct 2007, 19:51
    0 0
    Am fost la doctor de anul trecut prin vara cand am aflat de rana asta vache,doar ca am dat de un doctor haios care m-a descurajat total.Am luat pauza cam un an ,dar acum deja m-am saturat sa-i duc grija.De vreo luna si jum ma duc la alta doctora(Oncescu Ana -Floreasca)si am urmat un tratament cu ovule si supozitoare.Sambata mi-au iesit analizele si cand am intrat la ea cu ele mi-a zis repede pe Masa ,desi eu ii zisesem ca eram nerabdatoare sa aflu reultatele.Dar parca a uitat sa-mi spuna si eu la fel s-o mai intreb ca eram concentrata la altele si am plecat fara sa mai intreb.M-a chemat dupa ce termin tratamentul la Floreasca.Pana acum mergeam la un centru medical Med-as.Si m-am gandit eu ca daca m-a chemat la spital s-ar putea sa ma cauterizeze?
    O s-o sun inainte s-o intreb .Merci mult de raspuns
  •  
    • 12 mesaje
    29 Oct 2007, 19:57
    0 0
    Mersi mult ptr raspuns.Sa inteleg ca esti insarcinata .Sa-ti dea Dzeu.un copil frumos si sanatos.problema la mine este ca eu in 4 ani de zile fara sa ma protejez nu am ramas niciodata insarcinata.si vroiam ca prin toamna sa ne apucam si noi de traba.Dar ,doamne ajuta...........cine stie...