Papanicolau

•  
    • 12 mesaje
    28 Oct 2007, 15:34
    0 0
    Cine poate sa-mi spuna cat este de grav papanicolau de gradul III?Tinand cont ca am si o rana pe col cam veche?
  •  
    • 12 mesaje
    29 Oct 2007, 21:03
    0 0
    Nu vrea nimeni sa vb si cu mine?Raspundeti-mi si mie va rog.sunt tare nerabdatoare sa aflu mai multe pareri de-ale voastre.Vreau pareri sincere.Ms mult
  •  
    • 10816 mesaje
    29 Oct 2007, 23:46
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 827 mesaje
    30 Oct 2007, 08:49
    0 0
    rezultatul este cel putin ingrijorator, nu-l neglija si mergi urgent la doctor. toate fetele iti vor da acelasi raspuns, nu stiu ce anume mai astepti.
  •  
    • 58 mesaje
    30 Oct 2007, 09:27
    0 0
    este destul de grav,asa ca,nu amana si mergi urgent la dr.
  •  
    30 Oct 2007, 11:33
    0 0
    Cine ti-a facut analiza nu ti-a interpretat rezultatul? Mi se pare normal sa-ti fi spus acest lucru. Trebuie sa te duci urgent la doctor, nu mai amana.
  •  
    • 1530 mesaje
    30 Oct 2007, 14:43
    0 0
    Daca ne gandim ca cel mai bun rezultat este de cls I, cls III nu e prea bine. In general, cls III e interpretata ca "Citologie sugestiva, dar neconcludenta pentru malignitate” (clasa III) - In aceasta situatie rezultatul sugereaza o modificare posibil maligna, dar nu ii poate confirma prezenta. In acest sens trebuie efectuate mai multe teste pentru identificarea naturii si cauzei modificarilor celulare."
    Du-te si fa o colposcopie (se foloseste un fel de lupa pentru a examina colul) si vezi ce spune medicul. Bafta!
  •  
    • 12 mesaje
    30 Oct 2007, 17:40
    0 0
    Mersi mult ptr sfaturi si ptr sinceritate.din pacate doctorul meu cand am intrebat mi-a zis doar:"Normal ca este grav ,du-te repede si fa analizele astea".Va dati seama...Cum e colposcopia?Iti baga o lupa si atat?Nu simti nimic?Ce ma mai sfatuiti?Am si o rana pe col de vreo 4 ani.acum o tratez,cred ca urmeaza peste vreo luna cauterizarea?doare rau cauterizarea ?Mersi inca o data