Papanicolau
-
0 0Cine poate sa-mi spuna cat este de grav papanicolau de gradul III?Tinand cont ca am si o rana pe col cam veche?
-
Daca ne gandim ca cel mai bun rezultat este de cls I, cls III nu e prea bine. In general, cls III e interpretata ca "Citologie sugestiva, dar neconcludenta pentru malignitate” (clasa III) - In aceasta situatie rezultatul sugereaza o modificare posibil maligna, dar nu ii poate confirma prezenta. In acest sens trebuie efectuate mai multe teste pentru identificarea naturii si cauzei modificarilor celulare."
Du-te si fa o colposcopie (se foloseste un fel de lupa pentru a examina colul) si vezi ce spune medicul. Bafta! -
Mersi mult ptr sfaturi si ptr sinceritate.din pacate doctorul meu cand am intrebat mi-a zis doar:"Normal ca este grav ,du-te repede si fa analizele astea".Va dati seama...Cum e colposcopia?Iti baga o lupa si atat?Nu simti nimic?Ce ma mai sfatuiti?Am si o rana pe col de vreo 4 ani.acum o tratez,cred ca urmeaza peste vreo luna cauterizarea?doare rau cauterizarea ?Mersi inca o data