intarziere

•  
    • 2 mesaje
    28 Oct 2007, 12:39
    0 0
    fetelor va citesc demult dar nu am postat pana acum
    am o problema, iau anticonceptionale de vreo 3 ani, de fiecare data imi vine in fiecare luna luni sau marti. deci la 28 de zile. bunn, pana luna asta cand deja e duminica si mie nu mi-a venit. am facut deja 2 teste de sarcina ambele au fost negative

vi s-a intamplat asa ceva vreodata?mi se pare ciudat si oricum vreau sa ma duc la un medic sapt viitoare, va rog cine poate sa-mi recomande o doctorita buna din buc, si draguta
  •  
    • 952 mesaje
    28 Oct 2007, 14:17
    0 0
    mergi la d-na denisa protopopescu,e o d-na delicata ca sa nu zic ca si un doctor de exceptie(o recomanda si faptul ca a fost in echipa dr, ginecologi a regineiUk),o gasesti la spitalul universitar...si inca ceva,testul de sarcina se face la o saptamana dupa intarzierea menstrei,ideal vorbind,..nu te grabi poate sa apara..bafta!
  •  
    • 165 mesaje
    28 Oct 2007, 14:54
    0 0
    Ai facut pauza sau le-ai luat continu 3 ani?
  •  
    • 3713 mesaje
    28 Oct 2007, 16:58
    0 0
    si mie mi s-a intamplat dupa ce am intrerupt anticonceptionalele sa imi intarzie o saptamana si ceva.
    Daca au iesit testele negative.. eu zic sa ai ai putina rabdare ca o sa vina. Daca intarzie mai mult de 2 saptamani fugi la un ginecolog.
  •  
    • 2 mesaje
    28 Oct 2007, 17:21
    0 0
    nu am facut pauza in cei 3 ani deloc. acum daca nu mi-a venit nu am mai incept alta folie, chestia ciudata e ca nu le-am intrerupt acum dar tot a intarziat