mor de draci !

•  
    • 627 mesaje
    28 Oct 2007, 07:43
    0 0
    nu stiu exact ce se intampla...
  •  
    • 8403 mesaje
    28 Oct 2007, 07:46
    0 0
    ???
  •  
    • 627 mesaje
    28 Oct 2007, 07:49
    0 0
    week-end-ul trecut am avut primul contact cu actualul prieten. neprotejat - evident, pt ca era perioada "sigura" si aveam incredere in el, stiindu-i trecutul si stiindu-l cuminte...

problema mea e ca de vreo 2-3 zile am o oarece senzatie de iritatie, pe care am ignorat-o initial - saptamana asta a fost groaznica la servici, am uitat si sa ma uit in oglinda...
    ieri seara am analizat "zona" si am descoperit un fel de excrescenta pe piele, mai rosie, iritata, cu cateva puncte purulente. la asta se adauga si o secretie mai ciudata...

nu stiu ce naiba poate fi... e duminica si nu gasesc nici un cabinet deschis... il omor insa dc e vreun BTS!

voi aveti idee ce ar putea fi? la nici o saptamana de la contact si cu aspectul asta? eu nu am gasit nimic relevant pe net...
  •  
    • 627 mesaje
    28 Oct 2007, 07:50
    0 0
    ... scuze pt primul mesaj, fara sens... nu stiam dc mai am contul pe eva valabil.
    a trecut ceva timp de cand n-am mai intrat...
  •  
    • 8403 mesaje
    28 Oct 2007, 07:55
    0 0
    secretia cum este?verifica ganglionii de langa picior...daca sunt mariti, respectiv durerosi
  •  
    • 627 mesaje
    28 Oct 2007, 08:26
    0 0
    secretia e putin mai densa si nu e chiar... inodora - nu stiu cum sa explic exact. zona e toata putin iritata, cu senzatie de mancarime.
    nu stiu ce ganglioni ar tb sa verific - poti fi putin mai exacta?
  •  
    • 8403 mesaje
    28 Oct 2007, 12:27
    0 0
    ganglionii din zona inghinala.

daca ar fi herpes, ar trebui sa aiba o perioada de incubatie mai lunga de o spatamana.deci, nu cred ca este cazul.

daca secretia e abundenta, cremoasa poate fi candida.

daca insa e abundenta, aerata, spumoasa si are miros de varza acra, este trichomoniaza.

daca mirosul este de peste...e gardnerella.

singurul sfat ca sa iti ameliorezi simtomele este sa folosesti Nidoflor-unguent, iar maine sa faci de urgenta un Papanicolau si un frotiu bacteriologic.
  •  
    • 578 mesaje
    28 Oct 2007, 12:59
    0 0
    Mergi la ginecolog sa-ti faci o analiza a secretiei. Nu ai experienta in viata sexuala incat sa ai incredere in perioada sigura, iar faptul ca ai incredere in partenerul tau doar pentru ca ii cunosti trecutul mi se pare aiurea ce spui. Si dealtfel el poate fi purtator al unei boli, fara ca boala sa se manifeste la el, poate chiar nu sti ca este bolnav. DAr urgent la medic. Eu in locul tau l-as fi luat imediart la intrebari. Mi-a placut faza cu " nu am avut timp sa ma uit nici in oglinda"
  •  
    • 627 mesaje
    28 Oct 2007, 13:30
    0 0
    scanteie:
    1. nu stiu care sunt aganglionii aia si cum sa-i identific, sau sa-i testez dc sunt umflati sau nu.
    2. herpes am mai avut, in "tineretile" mele; si sigur nu e asa ceva - zona e umflata, parca tumefiata...
    3. mirosul nu reusesc sa-l clasific in nici un fel; oricum - e sesizabil, de cateva zile; la fel si secretia.
    4. maine in mod sigur ma duc la doctor... sper sa reusesc sa scap la o ora pertinenta ( 6, conform contractului) si sa ajung la policlinica.

monalisa_isa:
    la 24 de ani - ar trebui sa am oarece experienta... din pacate, nu prea am. iar incredere - gramada
    stiu ca pare stupid, dar .. chiar am incredere in el; il cunosc de ceva timp si credeam ca pot avea incredere in el...
    chiar am avut o saptamana nebuna la servici; dupa servici adormeam imediat sau ieseam in oras si apoi .. adormeam imediat