Spit Judetean Pitesti-maternitate

•  
    • 174 mesaje
    13 Feb 2004, 09:07
    0 0
    Buna fetelor.Imi poate da cineva informatii desre cum este Maternitatea de la Spitalul judetean?
    Este curat?Asistentele cum sunt?
    Cam cati bani trebuie dati medicului, asistentelor?
    Despre doamna dr.Paun ce imi puteti spune?
  •  
    • 1026 mesaje
    13 Feb 2004, 19:36
    0 0
    Si eu sunt, de fapt am fost din Pitesti. Nu am copii, dar am o groaza de prietene care au nascut acolo si am auzit numai de rau...E cam murdar, asistentele cam rele, doctorii tipa, mai ales daca au auzit ca ai vrut sa te duci initial in alta parte (cum prietena mea a vrut sa nasca la Calinesti si din pacate a intrat spitalul in carantina).
    S-au intamplat si niste belele pe acolo acum un an sau doi (vorbesc de Sp Judetean), dar nu vreau sa iti dau detalii pentru ca mi-e ca te sperii prea rau. Eu am plecat din tara acum 3 ani de zile, poate s-a schimbat...
    Nici de Paun nu am auzit lucruri bune. Incearca Copacianu...
    Mi-e si frica sa iti dau sfaturi despre doctori pentru ca se comporta asa ciudat, cu unii f frumos cu altii f rau, nu stiu de unde aceasta dualitate, poate banii.
    D-na Copacianu cica e buna, si eu am avut-o ca medic ginecolog, dar nu m-am dus la spital, ci la cabinetul ei particular.
    Ce sa iti urez...sanatate maxima! Si curaj!
  •  
    • 174 mesaje
    16 Feb 2004, 08:34
    0 0
    Multumesc de raspuns.Mi-as fi dorit sa aflu mai multe detalii fie ele bune sau rele.
  •  
    • 174 mesaje
    17 Feb 2004, 14:42
    0 0
    nu e nimeni din Pitesti sa stie cum e pe la Spit judetean la maternitate?Si cum sunt doctorii si asistentele?