gravidanta fara ciclu
-
26 Oct 2007, 19:270 0buna..
as dori sa stiu daca se poate ramane insarcinata daca nu ai ciclu
eu de exemplu nu am menstruatie de 4 luni, fiind o dereglare de la faptul ca am inecetat sa mai i-au pilule vrand sa fak o pauza......asadar intrebarea mea este daca pot ramane insarcinata neavand menstruatie?
va multumesc -
26 Oct 2007, 19:53Dorina nu cred ca poti sa ramai graviduta, daca nu ai ciclu. Dar, daca vrei sa ramai, atunci va trebui sa o faci in luna in care ai menstruatia. Poate atunci sa ai sanse sa ramai.
-
26 Oct 2007, 20:07draga DOrina,problema e daca ai ovulatie ..sa stii ca lipsa menstrelor nu inseamna lipsa ovulatiei..se poate ramane gravida ..si daca menstrele sau ciclu e dereglat,au rams femei gravide si postnatal ...parera mea e sa consulti un ginecolog..el te poate sfatui cel mai bine.bafta!
-
27 Oct 2007, 13:57multumesc pentru raspuns insa nu ma intereseaza sa raman. eu nu am menstruatie de 4 luni din cauza ca am intrerupt pilulele....in cazul in care fak dragoste neprotejat exista riscul sa raman gravida?
-
27 Oct 2007, 14:04multumesc...asta ma interesa sa stiu daca in cazul in care facem dragoste neprotejat(ipotetik vorbind ), pot ramane insarcinata chiar daca nu am menstruatie de 4 luni din cauza ca am intrerupt pilulele
am fost deja la ginecolog si aceste dereglari le am din cauza ca am luat pilule foarte usoare (novinette)...asta fiind unul din dezavantajul pilulelor usoare..si ar fi bine sa astept sa-mi vina pe cale normala apoi sa incep sa i-au pilulele care mi se potrivesc mie.
trebuie sa recunosc ca pana acum le-am luat pe cele mai usoare fiind prea comoda sa merg la dr sa-mi fak analizele insa acum regret si trebuie sa suport consecintele.
o zi buna