Amorteala in picior

•  
    • 19 mesaje
    26 Oct 2007, 06:51
    0 0
    Vreau sa va intreb ce parere aveti : de ceva vreme simt in piciorul drept o amorteala, de la sold pana la genunchi, atat, e o amorteala, mai mult furnicatura, o sanzatie ca si cum mi-ar fi frig, sau ca un fior, e ciudat, oricum. Ce credeti ca poate fi?
  •  
    • 170 mesaje
    26 Oct 2007, 15:40
    0 0
    pai cred ca este vorba in primul rand de o problema cu circulatia periferica si cred ca si o lipsa de fier(asta iti spun din cultura mea generala ) pentru mai multe amanunte este bine sa consulti un medic .Multa sanatate
  •  
    • 19 mesaje
    27 Oct 2007, 12:24
    0 0
    Nu am stiut ca lipsa de fier da si amorteli, stiam doar de calciu, iar circulatia periferica ce inseamna, mai precis ce trebuie facut pt asta. Este periculos?
    e adevarat ca in testele recente de sange mi-a gasit anemie destul de avansata, hemoglobina 7 am luat ceva sirop cu fier, dar degeaba, poate trebuia tratament mai lung. Oricum e rea starea....ar fi bine sa fie doar astea cauzele, mie mi-e teama sa u fie din cauza unei anestezii cu epidural de la nastere in urma cu un an jumate. Poae fi din cauza aia?
  •  
    • 166 mesaje
    27 Oct 2007, 21:54
    0 0
    Am avut si eu picioarele amortite timp de 1 saptamana si un prieten kinetotrapeut mi-a spus ca de vina este coloana. Mi-a facut masaj timp de 1 saptamana maxim 10 minute pe zi si nu am mai avut probleme. Poate ar trebuie sa-ti faci un control.