Cand simti miscarile unui BEBE?

•  
    • 360 mesaje
    12 Feb 2004, 14:22
    0 0
    Dragelor, poate sunt un pic exagerata, dar va rog sa-mi raspundeti, cele cu experienta in domeniu, daca e posibil ca la 12 saptamani sa simt cum misca bebelusul? Parca zboara fluturi prin burtica mea de vreo trei zile (nu din cei care-i simti uneori...)si mai mult, ieri la ecograf l-am vazut ca e tare agitat, micutul, da din tot ce are...manute, picioruse, cap, chiar radea si doctorul ca ar trebui sa-l botezam Zbenguila. Ce ziceti?
  •  
    • 145 mesaje
    12 Feb 2004, 19:53
    0 0
    Posibil!In general,mai pregnant se simt miscarile la 4 luni.Bebe misca si inainte de 4 luni ,doar ca are miscari extrem de delicate.Bebe al tau o fi mai maricel!Se cunoaste la burtica?
    Cind a inceput sa miste baietelul meu am presupus ca e fetita,deoarece era ultra delicat.Acum mai am teoretic 3 saptamini si 5 zile pina nasc si sa vezi miscari...
  •  
    • 636 mesaje
    13 Feb 2004, 09:11
    0 0
    BMG,
    miscarile se simt pe la 16-18 saptamani (la prima sarcina se simt mai tarziu) insa Zbenguila al tau se misca de mult dar este prea mic a pentru ca tu sa il simti (acum are cam 56-70 de mm). Acum este posibil sa ai impresia ca il simti doar pentru ca ai vazut la echo cat de neastamparat este.

Dulcetica, esti pregatita pentru eveniment? ti-ai facut valiza?
  •  
    • 360 mesaje
    13 Feb 2004, 10:11
    0 0
    Multumesc frumos, cred ca la mine se manifesta psihicul foarte pregnant, simt ce vreau eu sa simt! Dulcetico, multa bafta, ai grija de tine si de bebe, fii tare si, daca poti, tine-ne la curent!