stiti ceva despre.....

•  
    • 134 mesaje
    24 Oct 2007, 13:54
    0 0
    De curand vorbeam cu o prietena despre faptul ca iau niste antibiotice,sunt putin bolnava.M-a intrebat daca le iau impreuna cu un anumit medicament dar nu-si aducea aminte cum ii zice.Am zis ca nu-l iau pt ca doctorul nu mi-a zis nimic de asa ceva iar ea mi-a zis ca medicamentul este pt a impiedica antibioticele sa aibe o anumita reactie in zona genitala.Cica s-ar manifesta intr-un anumit fel,indiferent de antibiotic si ca ar trebui sa ma duc la ginecolog.Eu n-am observat nimic pana acum dar parea foarte serioasa si sigura pe ce zice.Stiti ceva de aceasta reactie a antibioticelor?multumesc
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Oct 2007, 14:21
    0 0
    Kazama cel mai bine te uiti in prospect si vezi cu ce interactioneaza antibioticul respectiv si daca este vreun medicament care interactioneaza cu antibioticul, nu-l mai lua. Cel putin o perioada. Pt. ca unele antibiotice luate impreuna cu alte medicamente, ori nu-si fac efectul antibioticele cum trebuie, ori dau reactii aiurea asupra organismului, ori...sunt mai multe cauze. Probabil ca la asta s-a referit prietena ta. Sanatate.
  •  
    • 392 mesaje
    24 Oct 2007, 14:35
    0 0
    De la antibiotice poti face candida. De fapt se slabeste sistemul imunitar si atunci se favorizeaza aparitia ciupercii.
    Spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si pelin te pot ajuta.
    Multa sanatate
  •  
    • 1784 mesaje
    24 Oct 2007, 15:40
    0 0
    eu luam impreuna cu antibioticele stamicin http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=357 - pentru a evita candida
  •  
    • 476 mesaje
    24 Oct 2007, 15:42
    0 0
    Stamicin se ia impreuna cu orice antibiotic, ca sa nu faci micoza; sau candida. Poti lua Stamicin si fara sa ti-l fi prescris medicul.
  •  
    • 8403 mesaje
    24 Oct 2007, 16:48
    0 0
    poti folosi si un banal unguent cu Nidoflor...sau sa mananci iaurt la trei ore dupa antibiotic