stiti ceva despre.....
-
24 Oct 2007, 13:540 0De curand vorbeam cu o prietena despre faptul ca iau niste antibiotice,sunt putin bolnava.M-a intrebat daca le iau impreuna cu un anumit medicament dar nu-si aducea aminte cum ii zice.Am zis ca nu-l iau pt ca doctorul nu mi-a zis nimic de asa ceva iar ea mi-a zis ca medicamentul este pt a impiedica antibioticele sa aibe o anumita reactie in zona genitala.Cica s-ar manifesta intr-un anumit fel,indiferent de antibiotic si ca ar trebui sa ma duc la ginecolog.Eu n-am observat nimic pana acum dar parea foarte serioasa si sigura pe ce zice.Stiti ceva de aceasta reactie a antibioticelor?multumesc
-
24 Oct 2007, 14:21Kazama cel mai bine te uiti in prospect si vezi cu ce interactioneaza antibioticul respectiv si daca este vreun medicament care interactioneaza cu antibioticul, nu-l mai lua. Cel putin o perioada. Pt. ca unele antibiotice luate impreuna cu alte medicamente, ori nu-si fac efectul antibioticele cum trebuie, ori dau reactii aiurea asupra organismului, ori...sunt mai multe cauze. Probabil ca la asta s-a referit prietena ta. Sanatate.
-
24 Oct 2007, 14:35De la antibiotice poti face candida. De fapt se slabeste sistemul imunitar si atunci se favorizeaza aparitia ciupercii.
Spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si pelin te pot ajuta.
Multa sanatate -
24 Oct 2007, 15:40eu luam impreuna cu antibioticele stamicin http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=357 - pentru a evita candida
-
24 Oct 2007, 15:42Stamicin se ia impreuna cu orice antibiotic, ca sa nu faci micoza; sau candida. Poti lua Stamicin si fara sa ti-l fi prescris medicul.
-
24 Oct 2007, 16:48poti folosi si un banal unguent cu Nidoflor...sau sa mananci iaurt la trei ore dupa antibiotic