Izvor de sanatate
-
0 0Din octombrie s-a lansat pe piata din Romania Tahitian NONI Juice, suc natural din extract de NONI, un fruct exotic ale carui substante au efecte benefice asupra sanatatii noastre. In primul rand pentru intarirea imunitatii organismului, acest suc are efect de calmare a durerilor de orice fel - crampe menstruale, dureri articulare; are proprietati regenerative, vindecand rani provocate de arsuri si impiedicand inmultirea celulelor canceroase. Scade hipertensiunea arteriala, amelioreaza durerile reumatice, linisteste somnul, detoxifiaza organismul.
Pentru cei suspiciosi, produse pe baza de NONI exista deja in farmaciile naturiste, sub forma de pasta sau capsule. Acest suc este marca inregistrata, este produs in Germania, nu are contraindicatii si se poate lua indiferent daca se urmeaza sau nu un tratament medicamentos. NU este un medicament ci un supliment. NU vindeca boli, doar ajuta organismul sa se lupte cu ele. -
Produsul se vinde deocamdata prin distribuitori. daca zic ca este o afacere de tip MLM mi se va sari in cap. aspectul pozitiv al acestei afaceri este acela sa se pot incheia contracte si cu persoane juridice, se poate deduce TVA-ul, deci orice farmacie naturista care incheie un contract eu TNI poate sa distribuie acest produs. se poate cumpara on line
www.tahitiannoni.com/2595211
dar trebuie achizitionata o cutie care contine 4l. site-ul este in curs de a fi tradus si in limba romana (de aceea unele pagini sunt inca in engleza). pentru cei din timisoara, se poate achizitiona numai 1 l. oricum, dincolo de oportunitatile pe care le ofera acest sistem, produsul in sine e cu adevarat bun. eu l-am incercat si ma simt cu mult mai bine. fara sa fiu bolnava, doar obosita, cu somn agitat si cu reumatism de toamna. si copilul meu nu mi-a lipsit pana acum de la gradinita, cu toti virusii astia care bantuie....sanatate multa -
intradevar. personal nu l-am incercat, dar am auzit numai lucruri bune despre gelul de aloe, de la persoane care-l folosesc frecvent. si nu doar gelul si celelalte produse. si tocmai in aceasta idee, ca ce e natural e bun si functioneaza, au inceput un "tratament" de incarcare cu acest suc NONI. daca esti pe duca, nimic nu face minuni, nu? de aceea e bine sa previi.