nelamurire
-
24 Oct 2007, 12:320 0am o mare nelamurire..am fost cred k la 6 ginecologi pana acum..unii din ei spuneau k e bine sa fac spalaturi vaginale altii nu..dar untimul medic la kre am fost mia spus k e absolut normal si indikt sa fac spalaturi vaginale dupa contactul sexual..si in fiekre seara..eu efectiv nu mai stiu ce sa cred..in timpul tratamentului k..sunt absolut deacord..dar dupa c sa fac?..ii urmez sau nu sfatul??
multumesc anticipat -
24 Oct 2007, 12:33..am uitat sa precizez ca sunt bobocik pe aici dak gresesc ceva..va rog sa ma corectati
-
24 Oct 2007, 17:54Cei care ti-au zis ca NU recomanda spalaturi vaginale,ti-au zis bine.Nici dupa contact sexual nu se face spalatura(interior)pt ca vaginul se curata singur.
Acuma,bineinteles ca sunt femei care fac dusuri vaginale o data pe saptamina pt ca numa' asa se simt "curate" dar daca doreai un raspuns extrem -da sau nu-raspunsul e nu. -
5 Nov 2007, 15:40buna.NU e bine sa faci spalaturi vaginale.in mod normal in vagin e un mediu (PH) acid,care impiedica colonizarea lui cu germeni.daca faci spalaturi se schimba ph si risti sa faci vreo infectie.