de REGENON ati auzit?

•  
    • 15 mesaje
    11 Feb 2004, 00:33
    8 0
    Am auzit de niste pastile Regenon.. pentru slabit..vreau sa stiu daca le-a folosit cineva..sau daca a auzit de la alte cunostinte ca ar fi bune..
  •  
    • 636 mesaje
    11 Feb 2004, 08:32
    5 1
    Desigur, am auzit, daca mai cauti pe aici vei gasi un subiect despre Regenon si efectele sale.
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    11 Feb 2004, 11:07
    6 3
    Deci....am luat. Sa-ti spun mai intai partea buna. Nu iti este foame. Toate bune si frumoase doar ca iti da palpitaii, esti nervoasa si irascibila tot timpul si ...dupa ce te lasi te ingrasi ...poate chiar mai mult.
    dar iti sugerez sa citesti prospectul si te sperii. La mine nu a contat ca tot am luat.
    Ai mare grija ce faci. parerea mea este sa nu incerci decat daca stii ce te asteapta.
    In materie de pastile cred ca am incercat cam tot ce se poate.
    Te pup. Daca mai ai intrebari...astept.
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    12 Feb 2004, 09:21
    2 3
    Aaa........ am uitat sa-ti spun ca momentan nu se poate elibera decat pe baza de reteta!!!!!
  •  
    • 21 mesaje
    12 Feb 2004, 09:31
    3 1
    Am luat acum citiva ani si nu a avut nici un efect doar la........protmoneu.Incearca altceva.
  •  
    • 174 mesaje
    12 Feb 2004, 14:26
    0 3
    Si eu am luat Regenon.Daca citesti prospectul...contraindicatiile si precautiile pt medicamentul asta sunt impresionant de multe. Dar eu sunt de felul meu mai inconstienta...si nu am tinut cont de ce se poate intampla. Bine...acolo zice sa iei trei pe zi, inainte de fiecare masa. Eu luam dimineata si la pranz.Am luat la inceput si seara...dar nu mai puteam dormi toata noaptea...asa ca am renuntat la una din cele trei pastile-cea de la masa de seara. Mie mi-a disparut pofta de mancare cu desavarsire...aproape ca nu mai mancam nimik, pt ca nu-mi era foame.Eram tot timpul nervoasa,usor iritabila,imi batea inima neregulat..si nu prea aveam somn noaptea.Am luat trei saptamani...am slabit vreo 10 kg.Cum m-am oprit din luat pastile, pofta de mancare a revenit violent..si am pus rapid toate kg date jos.
    Eu am luat inainte sa fie interzisa comercializarea lor fara reteta.Din cate am inteles(de fapt scrie si pe prospect) dau dependenta si luate in cantitate au efectul unor droguri(in compozitia lor intra si anfetamina).
    Te sfatuiesc sincer sa nu iei.Nu sunt sanatoase deloc...si nu rezolvi mare lucru cu ele...decat temporar..asta daca nu iti da alte probleme de sanatate...si sa ai de tras mult mai mult
  •  
    • 174 mesaje
    12 Feb 2004, 14:29
    3 2
    Uite..am gasit pe net prospectul la Regenon.
    ---------------
    Nume: REGENON, Producator: Temmler - Pharma

--------------------------------------------------------------------------------
    Substanta activa: Clorhidrat de amfepramona.

Compozitie: O capsula Regenon contine 25 mg de clorhidrat de amfepramona. Alte componente: Acid tartric, parafina (F 69-73 grade Celsius), parafina lichida, stearat de aluminiu, acid glutamic, dioxid de siliciu inalt dispersat, gelatina, glicerol 85%, sorbitol, oxid de fier3+ (E 172), 3-etoxi-4-hidroxibenzaldehida, acid fosforic 85%.

Actiune terapeutica: Anorexigen.

Indicatii: Terapie de intretinere a pacientilor cu obezitate si cu un indice al masei corporale de cel putin 30 kg/m2,, care nu au obtinut rezultate numai cu un regim corespunzator pentru reducerea greutatii. Indexul masei corporale (Body Mass Index = BMI sau IMC) = greutatea corporala (kg)s/inaltimea (m)2.

Nota: Actiunea de reducere a greutatii s-a dovedit a fi de scurta durata in absenta unei diete adecvate ulterioare. Nu exista inca suficiente date care sa indice o modificare a morbiditatii sau a mortalitatii.

Contraindicatii: Regenon nu va fi administrat in urmatoarele cazuri: hipersensibilitate cunoscuta la unul dintre ingrediente; tahicardie paroxistica; aritmii tahicardice; feocromocitom; hipertiroidism; forme severe de angina pectorala; glaucom cu unghi inchis; hipertensiune pulmonara; hipertensiune arteriala severa; antecedente sau afectiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare; antecedente sau afectiuni psihice incluzand anorexia nervoasa si depresia; tendinta la abuz de medicamente, dependenta de droguri sau alcool; ateroscleroza avansata; copii sub 12 ani. Este contraindicata asocierea acestei terapii cu orice alt produs anorexigen cu activitate centrala datorita riscului de hipertensiune pulmonara, potential letala.

Regenon va fi administrat cu prudenta deosebita in: afectiuni ale prostatei cu formare de reziduu urinar; in boli metabolice (de ex. diabetul zaharat); in boli cardiace.

Sarcina si alaptare: Nu se recomanda administrarea de Regenon in aceasta perioada. Inaintea inceperii tratamentului cu Regenon se va exclude posibilitatea existentei unei sarcini. Pe durata tratamentului cu Regenon, se folosesc metode contraceptive adecvate. Studii retrospective efectuate pe 1232 de paciente, carora li s-a administrat amfepramona in perioada de sarcina comparativ cu un lot martor, nu au aratat o influenta negativa asupra sarcinii sau a fetusului. Regenon nu se va prescrie in perioada de alaptare, deoarece substanta activa si metabolitii sai sunt excretati in laptele matern. Consumul neadecvat de amfepramona in perioada de sarcina poate conduce la sindromul de abstinenta la nou-nascuti.

Reactii adverse: Un studiu epidemiologic a aratat ca administrarea de anorexigene este un factor de risc in dezvoltarea hipertensiunii pulmonare si ca este puternic asociata cu un risc crescut pentru aceasta reactie adversa. S-au constatat cazuri de hipertensiune pulmonara la pacientii tratati cu acest produs. Hipertensiunea pulmonara arteriala este o maladie grava si deseori letala. Aparitia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul semn clinic si necesita oprirea tratamentului si investigarea intr-o unitate specializata (vezi “Recomandari”). Sistemul nervos central: Administrarea timp indelungat a acestui produs este asociata cu riscul de rezistenta dobandita, dependenta si sindrom de abstinenta. Reactiile adverse cele mai des intalnite sunt reactiile psihotice sau psihozele, starile depresive, nervozitatea, agitatia, tulburarile de somn si vertij. Ocazional, pot aparea: stare tensionala, iritabilitate, ameteli sau cefalee. In cazuri izolate, s-au semnalat diskinezii, tulburari de vedere, hiperexcitabilitate, anxietate, euforie, disforie, tremor, midriaza, somnolenta sau influentarea starii generale. S-au semnalat crize comitiale. Aparatul cardiovascular: Reactiile cele mai des constatate sunt tahicardia, palpitatiile, hipertensiunea si durerile precordiale. In cazuri izolate s-au semnalat accide
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    12 Feb 2004, 20:45
    0 3
    Subscriu la cele spuse/ scrise de Anca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 11 mesaje
    12 Feb 2004, 21:45
    1 1
    Vreau sa-ti spun ca am folosit si eu Regenon.Am baut doar 2 saptamani si am slabit in jur de 5kg.Insa dupa ce nu am mai luat, m-am ingrasat la loc si cred ca am mai pus si ceva kg in plus.Nu-ti recoomand sa-l folosesti.Folosirea lui pe o perioada indelungata poate produce dependenta.Iar daca esti si o fire mai agitata, vei fi nervoasa tot timpul.Poate produce si depresii.
  •  
    • 215 mesaje
    17 Feb 2004, 00:43
    0 3
    Nu ti le recomand sub nici o forma!!!!!Soacra mea a luat vreo 5 luni Regenon si pe langa faptul ca nu a slabit decat vreo 4 kg s-a "pricopsit" cu niste dereglari psihice de toata frumusetea ( nervozitate, depresie, etc). Sunt foarte periculoase, incearca altceva. Pupici.
  •  
    • 370 mesaje
    6 Mar 2005, 14:18
    5 1
    MAI FETELOR, nu e chiar asa!!
    eu iau regenon de 2 saptamani- si cu o saptamana inainte am tinut regim singura,da???deci trei saptamani!!
    pana acum am dat jos..5 kg sa zicem!!si nu stiu care dintre voi a zis ca a slabit 10 kg in 2- 3 saptamani!!asta deja e disperare...atatea kg in scurt timp!!
    si eu am momente cand nu mi-e foame,pur si simplu...dar mananc ceva ...o fructa ,un iaurt,un pahar de lapte...ceva...mai gust si din "lucrurile interzise"....gust da???sa fie clar....
    pt faptul ca nu mananci nu stiu cat timp,e normal ca organismul reactioneaza,ca are si el nevoie de multe substante care le ia din hrana...
    a alta persoana a zis ca mama,sau soacra...a luat 5 luni si a slabit 4 kg...daca a mancat tot aiurea,e logic...si nu e totusi nefiresc sa iei un medicament atata timp...nici aspirina nu e bine sa iei atata timp,mai bine se chinuia sa tina un regim...
    imi pare sincer rau daca par a fii rea ,sau am jignit pe cineva...dar cam asa vad eu lucrurile!!
    va pupik pe toate si sa nu ma injurati!!
  •  
    • 370 mesaje
    6 Mar 2005, 14:20
    1 4
    o sa mai scriu!!sper sa nu supar pe cineva....
  •  
    • 1511 mesaje
    6 Mar 2005, 14:39
    2 1
    mai fetelor, cum credeti ca un medicament poate duce la slabire pe timp indelungat? Daca ar fi asa, n-ar mai exista oameni grasi, sau credeti ca tot ceilalti care au probleme cu greutatea nu ar auzi de medicamentul-minune, nu-i intereseaza, n-au bani pt. el etc.?
    Este o vorba "nu incepe o dieta pe care nu poti s-o tii toata viata", din pacate tare mai are dreptate
    Si credeti-ma, stiu despre ce vorbesc.
  •  
    • 370 mesaje
    6 Mar 2005, 21:42
    2 0
    eu ma gandesc ca acest tratament ma ajuta acum la inceput,cand imi e mai greu...
    sunt constienta ca dupa o sa trebuiasca sa ma abtin singura...
  •  
    • 7 mesaje
    9 Mar 2005, 03:56
    3 1
    Sa va spun ce mi sa intamplat mie cu regenon:era intr-a 11-a a12-a si aveam vreo 73 de kg.Auzisem de la o cologa de regenon si am inceput si eu sa iau.Intr-adevar taie pofta de mancare doar ca dupa vreo 2 folii,intr-o dimineta nu am mai putut sa ma dau jos din pat.Eram transpirata rau rau,o transpiratie rece si o durere in partea dreapta.Am vomitat un lichid galben iar cei de la salvare ma intrebau daca sunt insarcinata.Le-am spus ca am luat regenon si din cauza asta mi-a afectat bila.M-au tinut vre-o 2v zile cu perfuzii in spital!NU LUATI REGENON!
  •  
    • 410 mesaje
    9 Mar 2005, 10:43
    2 0
    ASTA SPUN SI EU: NU LUATI REGENON!!!!!!!!EU AM AJUNS LA NEUROLOG SI ACUM SUNT PE TRATAMENT DATORITA LUI....DECI NU LUATI REGENON..E MOARTE CURATA..
  •  
    • 1530 mesaje
    9 Mar 2005, 17:16
    0 0
    Am mai scris eu despre regenon, da’ vad ca mi-am batut gura degeaba.
    Ma alatur taberei “impotriva”; am luat la 19 ani, recomandat de medic; m-am cam speriat de prospect, dar eram disperata sa slabesc; si, desi nu luam cate scria pe prospect, m-am ales cu tahicardii, irascibiblitate extrema, dureri de cap, insomnii, depresii. Am luat 1 luna, apoi am renuntat, nu mai rezistam. Desi tineam regim si faceam sport, si nu am dat pe de laturi, n-am slabit mai mult de 5 kg in luna respectiva. N-am reusit sa ma mentin decat 1 luna, apoi ... jap pe mancare. Efectele adverse continuau, totusi.

Sa nu uit. Am mai scris asta la multe subiecte, dar daca pot ajuta pe cineva repet de “n” ori: daca va documentati bine, o sa vedeti ca AU MURIT oameni de la tampenia asta. Fete de varsta mea care credeau ca principalul lor scop in viata e sa slabeasca. N-au mai ajuns sa se bucure de un corp frumos... Pe forum-urile de drug-addicts este prezentat ca un drog care usurel-usurel duce la psihoze.
    Nu se ia decat dupa analize complete si dupa calcularea indicelui de masa corporala, pentru ca nu trebuie administrat daca IMC-ul nu depaseste o anumita valoare.
    Nu se ia mai mult de 3 luni pe an!!!!!!!! Si prin el nu dobandim ceea ce ne lipseste noua, evelor mai grasute, si anume VOINTA.

Spiry, stii ca sunt impotriva Regenonului, am mai discutat noi. Sper sa nu aiba efectele alea urate la tine, dar nu am auzit sa fie persoana care le-a luat si sa nu fi suferit apoi. Nici nu iti dai seama cand apar: eu nu intelegeam de ce eram asa de deprimata si de furioasa, si cand colo.....

Singurul mod de a slabi si a nementine e sa ne trezim la realitate: nu putem manca cat si ce vrem si sa slabim!!!! Nu cred in regimuri gen “mancnci pana nu mai poti si dai jos 10 kile pe saptamana si nu le mai pui la loc”. Nenea Motignac ma scoate din sarite cu prostiile pe care le scoate pe gura, are catreva principii bune, dar pe care le ingroapa intr-o mare de ineptii, fapt dovedit de medici nutritionionisti.
    Inca incerc sa ma mentin. Si singura cale de a slabi a fost sa-mi fac meniul propriu: fara excese, fara sa depasesc 1400 kcal pe zi dar nici sa cobor sub 1100 (stim ca asa reusim de minune sa stricam metabolismul si ne luam adio de la sanatate); nu renunt la nici o grupa alimentara, dar aleg din fiecare tot ce e mai sanatos; imi permit cate un baton fitness de la Nestle sau un iaurt cu fructe, desi au zahar. Si mananc din 3 in 3 ore, ultima masa fiind la 7 seara. Fac sport... sau incerc sa fac regulat: bicicleta stationara sau mers pe jos. Mai iau ceai verde, dar nu fac prostia de a bea 1 litru sau mai mult pe zi, dupa cum am mai citit.

Am mai incercat sa iau spirulina, cate 9 zi pt 2 saptamani si 6/zi pt 2 saptamani; efectul a fost bun, dadea senzatia de satietate, dar tare imi e ca nici cu asta nu e lucru tocmai “curat”, dupa o pauza de 2 luni juma nu mai are nici un efect. Deci tot singura tre sa lupt. Si e mai bine, caci asa o sa fie si dupa ce slabesc. Trebuie sa ma bazez pe vointa mea si nu pe medicamente-minune.

Si ca sa va enervez pana la capat, devin lirica, desi urasc genul asta de persoane. Si va spun ca mi-am ales motto: EST MODUS IN REBUS – ce? nu am dreptate????
  •  
    • 1530 mesaje
    9 Mar 2005, 17:19
    0 1
    Am uitat sa va spun: inteleg pe deplin pe evele care se lupta cu tentatia de a lua regenon; am luat toamna trecuta 10 pastile si inca is la mine in portofel. Si le-am luat fara reteta, nici nu m-a intrebat farmacista de asa ceva!!! Imi trece repede cand ma gandesc ca de la el au innebunit si murit oameni. Nu ma transforma in "ileana cosanzeana-top-model", ci mai degraba in "ileana-cosanzeana-anorexica-in-camasa-de-forta".
  •  
    • 64 mesaje
    17 Mar 2005, 13:20
    4 2
    Spiry, cat ai mai slabit? si cum le iei? de trei ori pe zi?
  •  
    • 1 mesaje
    9 Iul 2005, 03:48
    3 1
    regenon este un medicament care contine amfepromona,aceasta substanta este derivata din amfetamina si are efecte asemanatoare . Amfetamina este un drog ilegal deci ... daca vreti sa slabiti luati altceva,daca vreti sa fiti "high" luati 3-4 regenon cu un ness