dureri de picioare!

•  
    • 70 mesaje
    9 Feb 2004, 23:48
    0 0
    Ma dor chiar daca nu stau mult in picioare; este vorba de niste junghiuri, ca la reumatism, in special de la glezna in jos! Va rog daca ati avut asa ceva, cum v-ati tratat?Sau orice sfat!
    Merci mult!
    Numai bine!
  •  
    • 2234 mesaje
    10 Feb 2004, 00:04
    0 0
    este posibil sa fie de la greutate. daca este cazul evident. o alta situatie mai putin fericita este aparitia unor formatiuni osoase sa le zic asa. nu stiu sa explic prea bine. osul a suferit niste modificari care nu se simt la atingere si dataorita faptului ca lasi greutatea simti durere.
  •  
    • 70 mesaje
    10 Feb 2004, 21:49
    0 0
    Greutate cu siguranta ca nu e pt ca am 52 kg la 1,64; e foarte ciudat mai ales ca eu nu stau in picioare foarte mult si pt ca aceste dureri apar noaptea si dimineata, in special.
    Merci!
  •  
    • 28 mesaje
    11 Feb 2004, 00:07
    0 0
    Incearca acolo unde te doare sa te dai cu fastum gel sau cu bengay
  •  
    • 360 mesaje
    11 Feb 2004, 09:11
    0 0
    Solicita medicului de familie o trimitere sa iti faci analizele! Si care sa includa si ASLO! Trebuie sa tratezi un eventual reumatism care iti poate afecta chiar si inima si care la mine a debutat cu dureri de glezne. Dupa 3 luni de Moldamin in care am dormit exclusiv pe burta, mi-a scazut ASLO de la nivelul alarmant de 900 (normal este intre 0-200) pana la 350. Oricum, un medic este singurul in masura sa-ti dea sfaturi competente.
  •  
    • 60 mesaje
    17 Feb 2004, 12:09
    0 1
    cam asa ceva am si eu.tot timpul ma doare noaptea.asa din senin ma trezesc cu dureri,dar numai la unul.nu la amndoua deodata.si nu se simte ca febra musculara.alta senzatie e.si nu ma lasa sa dorm durerea.pe tot piciorul ma doare dar parca mai mult pe la genunchi.am fost la un doctor care se ocupa cu punerea oaselor la loc))(suna comic)si am avut in spate 2 oase deplasate pe care mi le-a indreptat,mi le-a pus la loc si tot timpul imi trece.daca fac o miscare gresita atunci iar se deplaseaza coasta si iar ma doare.dar dupa ce mi le pune la loc nu mai am nimic.reumatism nu am.e un nerv prins si de aia doare.asa mi-a explicat.