vinisoare sparte ochi

•  
    • 2938 mesaje
    19 Oct 2007, 13:18
    0 0
    buna, m-am gandit eu ca e timpul sa ma interesez :

am de ceva vreme (luni de zile daca nu mai mult) ochii mereu rosii, adica vinisoare sparte care nu se retrag deloc, nici daca sunt odihnita. never .

stiti vreo solutie pentru urataniile astea? multumesc :*!
  •  
    • 4487 mesaje
    19 Oct 2007, 13:53
    1 0
    Pai cred ca merg picaturile alea de ochi Visine. In general picaturile alea sunt pentru ochi obositi. Ai incercat. Daca nu, incearca, poate iti trece. Si intreaba si la farmacie, poate iti da ceva mai bun.
  •  
    • 2938 mesaje
    19 Oct 2007, 14:09
    0 0
    am incercat, nu iaste utile. mai am niste Lacrimi Naturale, tot bune de nimic. adica or fi bune pt ochi obositi, dar ai mei sunt iritati asa oricand.

pupici cecs
  •  
    • 4487 mesaje
    19 Oct 2007, 14:17
    0 0
    Ufffff!!! Atunci o sa incerc sa ma mai interesez si poate iti gasesc altceva.
    Pupici si eu tie.
  •  
    • 488 mesaje
    19 Oct 2007, 14:25
    0 0
    Claudia fugi urgent la medic.Si la oftamolog si la cel de familie.
    Poate sunt din cauza tensiunii fluctuante.Nu e de gluma.
    Mama mea a avut asa ceva cand era mai tanara dar n-a dat importanta decat cand a fost f tarziu.
    Daca sunt din cauza tensiunii "ai avut noroc" ca nu ti s-au spart pe creier.
  •  
    • 2209 mesaje
    19 Oct 2007, 14:28
    0 0
    claudia_electra join the club! Si eu am, dar mie-mi trece de la Visine Classic. Cred ca toata lumea are asa ceva...
  •  
    • 270 mesaje
    19 Oct 2007, 15:17
    0 0
    Si eu sunt in aceeasi situatie. Mi-am facut analizele si nu am nimic. Mi-au aparut de cand am inceput sa muncesc serios si se datoreaza in principal faptului ca de stres nu mai putem dormi bine si pt ca stam cu capul in monitor toata ziua trec cu visine, dar nu permanent. Asta e...eu m-am impacat cu ideea.