anticonceptionale JEANINE
-
1 0De astea chiar nu am mai auzit
. Cauta pe google date(poate gasesti un forum unde s-a discutat despre ele). -
Draga Victoria
Sunt una dintre clientele fidele ale acestor anticonceptionale. Ma simt foarte bine dupa ele, de fapt cel mai bine, nu m-am ingrasat , nu mi-au crescut sanii, iar cel mai mult ma incanta faptul ca sunt microdozate hormonal, adica contin o cantitate mica de hormoni, asa incat si efectele secundare pe care le dau in mod normal pilulele vor fi reduse.
Am luat inainte de Jeanine, Mercilon ( tot din gama SCHERING ca si Jeanine-ul), insa acestea dupa vreo trei ani mi-au dat dureri in sani, ocazie cu care am descoperit ca am mastoza fibro-chistica.
Jeanine-ul il folosesc de 6 luni si pana acum sunt foarte multumita, asa incat nu am decat cuvinte de lauda pentru acest contraceptiv.
Doctorita mea mi-a spus ca se deosebeste de celelalte anticonceptionale prin modul de sinteza al progesteronului si faptul ca contine anumite componente care ajuta la curatarea tenului si a parului, actionand asupra glandelor sebacee ( in cazul in care ai un ten acneic, sau gras).
Foloseste-le cu incredere!
Astept sa-mi spui cum te simti dupa ele. -
Vreau si eu sa va intreb daca v-a recomandat doctorul aceste pilule sau le-ati luat singure. Eu iau Microgynon. Cand mi-a recomandat doctorul Mercilon am avut sangarari o luna. Atunci mi-a schimbat cu Microgynon. Pastilele Jeanine sunt scumpe? Cat costa? Ma intereseaza pentru ca vad ca sunt bune si pentru ten si par.
-
Si eu am folosit aceste pilule mult timp si m-am simtit foarte bine..in principiu le-am luat pt ca am probleme cu tenul si sincera sa fiu m-au ajutat f mult in pb mea..
Eu le iau de la un cabinet de planing familial si anume cel de la spitalul Caritas, acolo sunt mai ieftine (250.000) si poti sa iti faci si o fisa si un control gratis daca esti eleva sau studenta..
Mie imi plac f mult doctoritele de acolo si daca vrei o parere specializata despre aceste pilule, ele sunt in stare sa ti-o ofere
Ca efecte secundare nu am patit absolut nimic, desi sunt fumatoare si nu am putut sa ma las
Take care! -
Eu nu am fost la o doctora anume, toate sunt foarte de treaba la acel cabinet si daca vrei sa mergi poti vorbi cu oricine de acolo..
E deschis de luni pana vineri pana la ora 2, cred..dar cel mai sigur 12
Am mai fost si la alt cabinet de planing familial si acolo nu aveau Jeanine, este un produs destul de nou la noi si cred ca e bine sa vorbesti cu cineva care cunoaste
suuces -
Buna fetelor!
Se pare ca eu sunt singura care la care Janine-ul a avut efecte nedorite.Le iau de doua luni la recomandarea medicului.E drept ca tenul meu a inceput sa arate mai bine in schimb am probleme cu pofta de mancare si se pare ca si sanii au inceput sa se modifice.
Inainte de Janine am folosit Mercilom, mecament ce nu a avut nici un efect secundar la mine.L-am schimbat dupa cum v-am mai spus la recondarea medicului,acesta a spus ca eun contraceptiv de ultima ora si ca voi fi incantata de efectele lui asupra tenului.
Eu am sa il mai probez o luna dupa care ma gandesc sa ma reintorc la Mercilon.
Succes tutror -
In primul rand imi cer scuze pt. ca am observat ca in mesajul anterior am "innghitit" ceva litere.

Din cate stiu eu trecerea de la un anticonceptional la altul nu necesita pauza de o luna.Am respectat instructiunile de pe prospect referitoare la trecerea de la un anticonceptional la altul.
Acum stau in cumpana daca sa renunt sau nu la el deoarece ti=am spus, efectele asupra tenului sunt chiar super.Problema mea este insa aceeasi, ca si in cazul tau: cresterea sanilor...numai de asta nu am nevoie.Cu silueta sa spunem ca ne descurcam noi cumva
un pic de sport si vointa in a-ti astampara pofta de mancare. -
Buna fetelor ! Sint noua pe aici, dar am speranta ca voi gasi un raspuns la intrebarea mea. Este prima folie de Jeanine pe care o folosesc. Am inceput sa iau de acum doua saptamani, sint in a 14-a zi de menstruatie, si din cate vad nu are de gand sa se opreasca. Intr adevar, fluxul nu este mare, dar este ciudat. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sau, sa mai patit vreuna dintre voi asa ceva? Va multumesc ! (mentionez ca am mai folosit acum cativa ani Jeanine, la recomandarea medicului, si din cate imi amintesc, nu am avut astfel de reactii)