cistita interstitiala

•  
    • 68 mesaje
    18 Oct 2007, 20:36
    0 0
    Buna
    am mai postat acum cateva luni pe acest forum descriind problema mea si anume urinarile frecvente pe care le am fara sa aiba la baza o infectie urinara.
    dupa ce am facut un nou control ginecologic acum 2 saptamani(cred ca al zece-lea in ultimii 3 ani)doctorita mi-a dat un bilet de trimitere la Clinica de Nefrologie din Cluj.doamna doctor nefrolog mi-a vazut examenele de urina pe care le-am facut, toate fiind negative mi-a spus ca ceea ce am eu se numeste cistita interstitiala si ca se intereseaza sa vada de unde o sa pot sa imi procur medicamentele necesare pt ca la noi in tara nu se gasesc.
    acum intrebarea mea este aca nu stie de unde se pot procura inseamna ca inca nu a mai prescris la nimeni aceste medicamente?
    sunt putin sceptica in ceea ce priveste acest diagnostic, adica am fost la atati doctori urologi si ginecologi in 3 ani de zile fara sa inteleaga nimeni ce am si aceasta d-na doctor mi-a spus in cateva secunde ce am.
    poate este cineva acolo printre voi care se confrunta cu aceasta boala si imi poate da un sfat sau poate sa imi impartaseasca cate ceva din experienta ei
    oricum ce am citit eu pe net despre aceasta cistita nu este deloc optimist,
    am inteles ca este o boala incurabila
    va multumesc si va doresc multa sanatate