STRABISM

•  
    • 1 mesaje
    18 Oct 2007, 14:27
    0 0
    Buna fetelor,
    este primul ubiect pe care-l deschid pe acest forum, si este vorba despre fetita mea de 4 ani care are strabism, am mers la o clinica in bucuresti pana acum si doctorita respectiva (dr.Teodorescu)ne-a recomandat operatia, sincer imi este cam teama sa ajungem la operatie, daca s-a confruntat cineva cu o operatie de strabism, va rog sa-mi scrieti.
    Si inca ceva, stie cineva daca d-na dr.Monica Pop, care este la spitalul de oftalmologie are cumva cabinet particular, sau daca pot ajunge cumva la dansa.
    Va multumesc astept cu nerabdare raspunsuri.
  •  
    • 359 mesaje
    18 Oct 2007, 15:00
    0 0
    Buna,
    verisorul meu s-a nascut cu strabism, si la 2-3 anisori i-au facut operatie de corectare. Operatia a decurs fara probleme. A mers la gradinita de ambliopi....si de atunci trebuie sa poarte ochelari (acuma are 15 ani).
  •  
    • 24 mesaje
    19 Oct 2007, 01:40
    0 0
    Si la mine tot un verisor avea problema asta,dar lui i s-a recomandat sa poarte niste ochelari de corectare si doar in cazul in care nu s-ar fi vazut imbunatatiri atunci s-ar fi apelat la operatie. El avea la un ochi si era cam de o varsta cu fiica dvoastra cand a inceput sa-i poarte. Eu zic ca ar fi bine sa va interesati in mai multe parti. Multa sanatate!
  •  
    • 30 mesaje
    19 Oct 2007, 14:06
    0 0
    Fetita mea are 3 ani, si am descoperit-o cu strabism cam de pe la un anisor, poarta ochelari de corectie de la 2 ani. Prima oara a avut dioptri de +5,+6, iar acum are +6, +7, iar doctorita care o consulta a spus ca mai pot creste dioptriile pana pe la 7 ani si ca strabismul este o consecinta a acestor dioptri mari si ca nu s-ar pune problema operatiei. Acum, sub ochelari, nu ii mai fuge ochisorul.
    Noi suntem din Brasov si am fi interesati sa o ducem la consult la un medic mai bun in Bucuresti. Poate imi recomandati un medic si o clinica buna unde sa o pot programa, si cam care ar fi costurile unei consultatii.
  •  
    • 488 mesaje
    19 Oct 2007, 14:29
    1 0
    Si una din fetitele mele are strabism la un ochisor si poarta ochelari pt corectare.Medicul la care am fost a zis ca nu-mi recomanda operatia.
    O prietena de-a mea si-a operat copilul cand avea vreo 5-6 anisori si tot a trebuit sa poarte ochelari.
    CEl mai bine consulta mai multi medicii si vezi care sunt si dezavantajele unei astfel de operatii
  •  
    • 73 mesaje
    19 Oct 2007, 15:33
    0 0
    Buna, eu m-am operat la 25 ani de strabism la o clinica particulara, acum am 30 si sunt ok. A fost cam scump (400 eur dar a meritat.