Vaporizare laser col uterin

•  
    • 90 mesaje
    17 Oct 2007, 11:12
    0 2
    Doar ce am fost programata la o vaporizare laser peste vreo 2 saptamani..si nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie..mi s-a zis ca se face cu anesteszie locala..si ca dureaza max 5-10 min si ca nu doare deloc..
    Numai ca mi-e atat de frica ca nu imi vine sa ma duc sa o fac...mi-e frica de durere..eu vroiam sa mi se faca anestezie generala..dar mi s-a spus ca pt asa ceva nu se face..
    Daca a mai facut cineva vaporizare laser as vrea sa stiu si eu cum..dak simti ceva..dak dupa ai dureri sau nu..dak ai sangerari si cat timp..si cum sa ma ingrijesc dupa..
    Va multumesc..
  •  
    • 85 mesaje
    17 Oct 2007, 21:13
    0 0
    Buna sweet,

Am facut eu acum cateva luni vaporizare.

A fost super OKI, stai linistita.

Anestezia se face local si abia se simte, ca o piscatura ff mica si apoi vaporizarea propriu zisa pe mine NU m-a durut deloc.

Deranjate au fost mai degraba zgomotele facute de un aparat care se foloseste ca sa aspire eventualele secretii sau sange de la locul respectiv ( similar cu cel folosit la dentist cand ti se pune o plomba foto dar numai ca mai mare si face cam acelasi gen de zgomot) si starea mea de nervozitate si frica de necunoscut.

Te rog mult sa stai calma si sa te duci, ptr ca cu HPV-ul nu e de joaca mai ales daca ai rana.

Daca te pot ajuta cu mai multe detalii nu ezita sa imi scrii.

Multa bafta!
  •  
    • 73 mesaje
    17 Oct 2007, 22:35
    0 0
    fetelor voi ce problema medicala ati avut?.poate ma lamuriti si pe mine pentru ce se face vaporizarea asta
  •  
    • 90 mesaje
    18 Oct 2007, 10:24
    0 2
    mersi schumpi..si mie mi-e frica de necunoscut..cel putin de durere..mai ales de anestezia locala..cand o sa mi-o faca..
    Nu stiu pe nimeni care a mai facut si nu prea aveam pe cine sa intreb..una alta..u la ce spital ti-ai facut interventia si ce doctor ti-a facut-o?Eu ma duc la Sanador la doamna dr Dinca Gabriela..sper sa fie bine..
    Si dupa interventie..ai avut dureri ceva..sau ai putut sa pleci acasa in aceeasi zi?Mie mi s-a spus ca plec in aceeasi zi acasa..si ca procesul de vindecare dureaza cam o luna timp in care mai sangerezi mai una alta..ceva de genu..la tine cum a fost?mersi mult de raspunsuri..pupik