scurgeri din ombilic

•  
    • 361 mesaje
    16 Oct 2007, 14:42
    13 9
    de cateva luni imi tot curge un lichid destul de urat din ombilic, uneori se intampla sa apara la jumatate de ora dupa baie, in alte zile nu e nimic, dar derranjeaza, medicul de familie mi-a zis ca tine de endocrinologie si ca nu se poate face nimic, ajutati-ma va rog!
  •  
    • 26 mesaje
    16 Oct 2007, 14:57
    11 4
    Daca medicul de familie a zis ca tine de endocrinologie de ce nu ti-a dat o trimitere catre un cabinet de specialitate? E imposibil sa nu se poata face nimic, doar ca el nu se pricepe. Sfatul meu este sa mergi la un endocrinolog pentru ca sigur se va rezolva.
  •  
    • 1 mesaje
    29 Oct 2007, 09:51
    8 3
    Si eu am avut o scurgere din buric acum cativa ani si avea un miros neplacut, nu era mare scurgerea, dar deranja mirosul, am fost la chirurgie, unde mi-a introdus o pensa adanc in buric, ca sa curete acolo, din ce am inteles eu, scurgerea apare dupa ce ai ridicat o greutate mare. Spala-te cu rivanol cu un betisor de ureche o data sau de 2 ori pe zi, sper sa se rezolve, la mine s-a rezolvat
  •  
    • 144 mesaje
    29 Oct 2007, 18:40
    6 4
    Si eu am avut ceva asemanator cu multi ani in urma.Am fost la doctor si mi-a recomandat sa sterg buricul cu ceai de musetel,dupa care sa-mi pun acolo un pansament si sa incerc sa stau cu el asa cat mai multe ore,linistita,fara sa sar,sa ridic greutati sau sa fac efort si dupa cateva zile mi-a trecut si n-am mai avut nici un fel de probleme.
    As vrea totusi sa te intreb ceva.Buricul este cumva rosu si putin umflat,inflamat?La mine asa a fost
  •  
    • 4411 mesaje
    29 Oct 2007, 20:00
    9 1
    a fost un topic mai demult despre scurgerea aceasta.Cauta si in arhiva..
  •  
    • 14 mesaje
    9 Apr 2008, 12:14
    3 1
    Este posibil sa ai chist omfalic - chestiune care necesita o interventie chirurgicala destul de simpla.

Unii oameni patesc asta din cauza faptului ca la nastere buricul nu a fost legat sau nu s-a vindecat asa cum ar fi trebuit si se dezvolta o mica infectie. Apare in jurul vartei de 20 de ani.. asta nu stiu de ce.
  •  
    • 14 mesaje
    9 Apr 2008, 12:18
    7 1
    Am uitat sa-ti zic ca ar trebui sa mergi cat mai repede la un chirurg. Ei isi dau seama destul de usor daca este vorba despre ce ti-am scris mai sus. Daca amani prea mult, infectia poate lua amploare.
  •  
    • 170 mesaje
    10 Apr 2008, 21:46
    2 2
    e vechi topicul
  •  
    • 107 mesaje
    11 Apr 2008, 11:20
    10 1
    Daca deschidea alt topic, i se reprosa ca nu a cautat in arhiva unde s-a mai vorbit despre asta. Daca a continuat un topic vechi, iar nu e bine, trebuia sa deschida altul eventual....
    Chiar daca initiatoarea si-a rezolvat problema, poate sfaturile sunt de folos altor eve. Cea care a deschis subiectul nici macar nu a revenit sa ne spuna cu ce s-a vindecat pana la urma.