scurgeri din ombilic
-
13 9de cateva luni imi tot curge un lichid destul de urat din ombilic, uneori se intampla sa apara la jumatate de ora dupa baie, in alte zile nu e nimic, dar derranjeaza, medicul de familie mi-a zis ca tine de endocrinologie si ca nu se poate face nimic, ajutati-ma va rog!
-
Si eu am avut o scurgere din buric acum cativa ani si avea un miros neplacut, nu era mare scurgerea, dar deranja mirosul, am fost la chirurgie, unde mi-a introdus o pensa adanc in buric, ca sa curete acolo, din ce am inteles eu, scurgerea apare dupa ce ai ridicat o greutate mare. Spala-te cu rivanol cu un betisor de ureche o data sau de 2 ori pe zi, sper sa se rezolve, la mine s-a rezolvat
-
Si eu am avut ceva asemanator cu multi ani in urma.Am fost la doctor si mi-a recomandat sa sterg buricul cu ceai de musetel,dupa care sa-mi pun acolo un pansament si sa incerc sa stau cu el asa cat mai multe ore,linistita,fara sa sar,sa ridic greutati sau sa fac efort si dupa cateva zile mi-a trecut si n-am mai avut nici un fel de probleme.
As vrea totusi sa te intreb ceva.Buricul este cumva rosu si putin umflat,inflamat?La mine asa a fost -
Este posibil sa ai chist omfalic - chestiune care necesita o interventie chirurgicala destul de simpla.
Unii oameni patesc asta din cauza faptului ca la nastere buricul nu a fost legat sau nu s-a vindecat asa cum ar fi trebuit si se dezvolta o mica infectie. Apare in jurul vartei de 20 de ani.. asta nu stiu de ce. -
Daca deschidea alt topic, i se reprosa ca nu a cautat in arhiva unde s-a mai vorbit despre asta. Daca a continuat un topic vechi, iar nu e bine, trebuia sa deschida altul eventual....
Chiar daca initiatoarea si-a rezolvat problema, poate sfaturile sunt de folos altor eve. Cea care a deschis subiectul nici macar nu a revenit sa ne spuna cu ce s-a vindecat pana la urma.