menstruatie
-
0 0AM si eu o rugaminte!!! Ma duc la munte week-end-ul asta si... mie trebuie sa-mi vina sapt. viitoare, dar cum mi-a fost cam frig zilele astea si cum ma cam doare burta, cred k imi va veni mai repede. Ideea e ca nu vreau sa-mi vina pt. k voi fi pe drum si... e cma aiurea. Stiti ce ar tr sa fac ca sa imi aman putin menstruatia? Merci
-
E vorba de anticonceptionale. Am vorbit cu o farmnacista despre asta si a zis ca o femeie poate vreo doua luni sa isi amane menstruatia cu anticonceptionale. Adica, mai exact, in loc sa te opresti dupa ce ai terminat o cutie si sa iti vina, iei in continuare urmatoarea cutie. Despre asta e vorba de fapt. Dar daca zici ca te doare burta, oare nu e timpul saiti vina deja?
-
buna! eu iau jeanine, prescrise de doctor in urma unui avort
. am mai luat si altele dar acestea sunt singure care cu adevarat mi-au reglat ciclul si mi-au micsorat si fluxul. deci eu sunt f multumit ade ele. dar sa stii ca am plecat initalia si in prima luna nu mi- avenit ciclu desi am luat anti in mod normal, de la schimbarea de clima, dar in luna urmatoare si-a revenit al normal...am multe reactii secundare cu schimbarea asta. ideea e ca uneori organismul o ia razna desi incerci sa-l tii in frau. oricum eu zic ca jeanine sunt bune, la fel ca si jasmine