tratament astm
-
0 1Dragi eve, ajutati-ma si pe mine, va rog.
De doua saptamani am schimbat tratamentul pentru astm inlocuind Becloforte cu Symbicort. Cam tot de atunci am inceput sa am niste ameteli de nu ma pot tine pe picioare. Nu stiu daca ar trebui sa leg starile astea de ameteala de noul medicament, dar e singura schimbare care a survenit in aceasta perioada. Daca a mai avut careva reactii adverse de la symbicort, va rog sa imi spuneti si mie ce ati facut. Voi merge la medic saptamana viitoare, daca nu se amelioreaza situatia, dar pana atunci mi-ar prinde bine sa stiu daca au mai patit si altii.
Multumesc si numai bine va doresc. -
Si sotul meu are astm, descoperit de vreo 4 ani, si ia in fiecare zi cate o pastila de Singulair. Initial, punea si el Becloforte (inhalator), dar apoi i l-a schimbat cu aceste pastile, cu care se simte bine. Daca insa uita sa ia cateva zile, i se ingreuneaza respiratia. Intreaba medicul tau si despre Singulair.
-
Multumesc de raspuns.
Iau si eu singulair de vreun an, asociat cu becloforte. In schimb nu prea tolerez acest becloforte (adica imi provoaca tuse in momentul inhalarii) si de aceea nu il luam in mod constant.Atunci mi-a recomandat medicul sa il schimb cu symbicort.
Oricum am intrerupt de aseara tratamentul cu symbicort sa vad daca scap de ameteli.
Multumesc inca o data si multa sanatate! -
SI eu am astm alergic descoperit acum cativa ani. Nu iti pot da sfaturi medicale, dar iti pot recomanda un medic f f f bun, care nu primeste nici o floare. Analizele ti le face GRATUIT, deoarece iti face intermare ambulatorie....super bine.
Florian Popescu, Spitalul Malaxa din Bucuresti.
Ca punct de reper Cora Pantelimon.
Sanatate multa iti doresc! -
stiu ca e mult timp scurs de la inceputul acestui topic, totusi sper sa primesc un raspuns privitor la Symbicort.
Mama mea a primit tratament pentru bronsita cronica cu Symbicort. L-am gasit cu greu, dar... nu ne-am dat seama cum functioneaza. Am citit instructiuinile, l-am desigilat eu, l-am "armat" si chiar l-am incercat. N-am simtit nimic in gura sau gat. De acelasi lucru se plange si mama de doua zile de cand il foloseste.
Titilina, tu simteai ceva? Un praf in gat, un gust, ceva, orice?
Ma gandesc cu groaza ca am aruncat 2 milioane. -
Buna.
Mamei mele i s-a dat symbicort din spital. acolo a invatat-o cum sa-l foloseasca. Dupa ce rotesti inainte sa inhalezi intoarce-l si vezi daca curge praf in palma. asa vezi daca functioneaza.
vrei sa zici ca 2 milioane costa? Noi nu l-am platit in spital, numai ca am constatat ca este defect. a ajuns la 0 si este inca plin cu praf.
Multa sanatate. -
atentie praful care curge este desicativ , pentru a nu se umezi medicamentul in interior. pentru a fi sigura ca il iei bine urmeaza pasii:
1 dasfa capacul
2. tine tubul cu mana stinga de mijloc , iar cu mama cealalta roteste rotita rosie in stanga pana auzi clic, apoi in dreapta cat merge.
3. trage adanc din el, da-l la o parte de la gura, tine-ti respiratia 3-4 sec, apoi respira pe nas
4. daca vrei sa vezi ce inhalezi , pune o batista colorata si trage prin ea
SUCCES -
donez medicamentul simbycort 160/4,5 ug /doza.
medicamentul a fost prescris prietenei mele si ei nu ia folosit asa ca l-am luat eu cu gandul sa postez pe undeva ca-l donez
vreau sa se foloseasca cineva de el,tinand cont cat a dat pe el,pacat sa-l arunc.
am dat cautare pe google si am gasit discutia asta. deci,dacal-doreste cineva sa ma contacteze pe adresa efffy2002@yahoo.com. medicamentul e valabil pana in luna a12-a 2010(el are 60 de doze,au fost folosite doar vre-o 2-3 doze din el).astept sa ma contacteze cineva care chiar are nevoie de el.multumesc!! -
va rog frumos sa-mi spuneti de unde pot procura tratamentul cu alge. Sunt despistata recent cu astm, mi-a dat tratament cu symbicort, mi-e f groaza sa-l iau deoarece fac o alergie respiratorie f urata la medicamente. Fac niste crize groaznice de respiratie. Mi se ingreuna f f tare respiratia, simt o apasare pe piept si o strangere. In momentele alea simt ca mor. Rog un sfat. Multa sanatate. LAS ID-UL MEU: angela_elisabeta
-
pt astm fratele sotului meu a urmat tratament de la www.medicer.ro cu produse naturiste la preturi extra si este f.f. multumit: nu a mai avut crize, respira normal, nu oboseste; Noni 40 lei/litru, apa de argint coloidal 25 lei/litru, sirop de tuse 10 lei/fl. Recomand tuturor, este f. eficient si acceptabil ca pret. Sanatate! Valerica