mancare la servici
-
0 0Petrec 9-10 ore pe zi la servici si am nevoie de o alimentatie consistenta si sanatoasa.
De obicei mananc sandwich uri dar m-am plictisit sa mananc acelasi lucru si nici preparatele(salamul, cascavalul din ele) nu sunt prea sanatoase si nici nu prea imi priesc...
Voi ce mancati la servici?...ma refer la mancarea sanatoasa... -
eu am o alimentatie super inteligenta si sanatoasa.Consum un shake nutritiv super delicios,care contine 55 de vitamine si minerale in doar 190kal.este100% natural,imi ofera o energie incredibila si satietate pe o perioada de 5-6 ore+imunitate.Usor de preparat in 4 arome,este extraordinar.dintr-o masa normala n-ai reusi sa oferi organismului atatea elemente nutritive.si fiul meu il consuma in fiecare zi,bineanteles dupa masa sa nu-i ia pofta de mancare.Are 4 anisori,a inceput de curand gradinita,si e bine nu a racit de mult timp.
-
clean,inlocuieste mezelurile cu pui.faci friptura si o tai feliute,o pui intre 2 felii de paine(pe care le poti unge cu mustar si kchetup-daca folosesti ) alaturi de o rosie feliata,sau o frunza de salata sau o bucata de ardei sau diverse legume ce-ti plac.Daca esti la dieta(si nu mananci paine) poti pune puiul intre 2 felii de ardei spre exemplu.
Sau umple ardei(sau rosie )cu branzica amestecata cu marar.La serviciu il tai in 2 si-l mananci ca pe un sandvici.
imi imaginez ca nu ai conditii sa iei masa ca acasa,nu?Ca atunci ti-ar fi usor,ti-ai pune intr-o caserola ce mananci de obicei la pranz si ai rezolva problema foarte usor. -
Fiul meu mananca la scoala de la catering. Imi tot spune ca il doare burta si sigur e de la mancarea aia, eu nu folosesc adaosuri gen vegeta, nici sare de lamaie nici alte chimicale, dar cei de acolo sigur n-au nici o jena. Tocmai de aceea m-am gandit la mancare la cutiuta,rece, cam in genul acesta:
-macaroane cu branza si cu ou facute la cuptor
-lapte cu orez, un pic mai ingrosat
-snitel din pui
-copanele sau piept de pui facute la cuptor, dar ii fac carnea bucatele
-langa carnita merge bine fasole verde fiarta cu putin ulei sau cartofi natur, morcov nu-i place ca i-as da
-eu as mai manca salata de sfecla rosie, conopida pane, ficatei fierti in apa sarata, branza de vaci cu marar dar astea nu-i plac
-bineinteles nu tre sa lipseasca un fruct si un iaurt