vopseaua de par, nociva?

•  
    • 1131 mesaje
    13 Oct 2007, 15:39
    0 0
    Prin batrani pe la noi circula vorba ca vopseaua de par ar dauna vederii.

Ati auzit ceva despre asta, sau a fost vreodata cercetata chestia asta? Eu nu ma vopsesc dar mama nu ma mai lasa sa ii pun asa ceva in par. Ce ziceti?
  •  
    • 3036 mesaje
    14 Oct 2007, 13:03
    0 0
    eu cred ca dauneaza nu numai vederii...

pielea absoarbe in egala masura substantele nutritive si toxinele.

sunt voci care spun ca pielea absoarbe chiar si urmele de detergenti din rufele curate si uscate.
  •  
    • 47 mesaje
    14 Oct 2007, 15:04
    0 0
    si eu cred ca vopseaua de par este nociva.Vreau sa incerc cu henna, am auzit ca este f. buna, dar nu am avut curajul sa o incerc.
  •  
    • 47 mesaje
    14 Oct 2007, 15:14
    0 0
    eu la origine sunt un castaniu inchis(cu multe fire albe),si sunt vopsita un blond inchis cu ceva suvite decolorate. De aceea imi e frica sa ma fac cu henna, pt. ca nu stiu ce culoare ar putea sa-mi iasa.
  •  
    • 3036 mesaje
    14 Oct 2007, 21:27
    0 0
    isis, cel mai probabil cu henna ti-ar iesi o nuanta de blond aramiu pe zonele decolorate si pe firele albe. radacinile satene ar iesi castanii (maro-roscat).

anul trecut eram in aceeasi situatie ca si tine. mi-am luat inima in dinti si m-am vopsit cu henna. o vreme am avut parul in degrade-uri, de la saten pana la blond aramiu, dar tot vopsindu-ma cu henna si tunzand varfurile, culoarea s-a uniformizat. firele si suvitele albe (ca am si eu, destule) sunt blond-aramii, da' arata bine, pare ca am suvite mai deschise, foarte fine.

PS: prima mea incercare a fost cu henna saten, care de fapt era un amestec de henna cu diverse alte plante cu efect colorant, printre care si indigo. suprapus peste blond, a iesit o nuanta de cacaniu-verzui - care, din fericire, a iesit aproape complet, inca de la primul spalat. dupa aia, am folosit numai henna simpla, roscata, si totul a fost OK.
  •  
    • 567 mesaje
    14 Oct 2007, 22:33
    0 0
    Am vrut si eu sa incerc henna,dar m-am lasat pagubasa.Am auzit de la mai multe persoane ca ai un miros in cap(balegar)si,ca tre sa stai cu ea in cap intre 6si 12 ore.Asa este??Eu m-am gandit sa incerc KALLOS.Are nunate frumoase de saten si este naturala .Eu asa am auzit.Voi ati folosit??
  •  
    • 47 mesaje
    16 Oct 2007, 19:32
    0 0
    Mi-am luat astazi,vopsea hanna sonia castaniu deschis. O sa incerc pe o suvita intai sa vad ce iese...

Multumesc donna pentru raspuns!