iarasi chisturile

•  
    • 13 mesaje
    6 Feb 2004, 15:03
    0 0
    Buna fetelor!
    Am si eu o problema , poate ma puteti ajuta. Fac un tratament naturist pentru eliminarea chisturilor ovariene(zmeur,soc). Ar fi cam a treia sapt. de tratament. Azi dimineata am observat ca mi-a curs destul de mult lichid inodor si incolor. Aveti idee ce inseamna? I s-a mai intamplat cuiva? Mersi
  •  
    • 725 mesaje
    6 Feb 2004, 16:13
    0 0
    Si eu fac tratamentul cu soc nu pentru chistuti, cad am avut le-am tratat medicamentos, dar voiam sa-ti spun ca in perioada ovulatiei am si eu sentimentul ca secretia creste.Erai cumva la ovulatie? Daca nu mirosea nu e nimic grav, nu te impacienta, se mai intampla.Unele femei chiar au o secretie mai "voluminoasa", se mai pot intampla si transformari endocrine care sa duca la...
    Sanatate si numai bine. Daca are efect sa-mi spui si mie.
    A
  •  
    • 13 mesaje
    6 Feb 2004, 16:24
    0 0
    Multumesc ADA. Nu, nu cred ca sint la ovulatie. Ma simt bine, nu ma doare nimic. Eu speram sa fie o reactie pozitiva la tratament.
  •  
    • 28 mesaje
    6 Feb 2004, 22:14
    1 0
    Spune-mi si mie tratamentul cu soc si zmeura pentru chist si eu am si vreau sa fac un tratament naturist .Multumesc
  •  
    • 87 mesaje
    27 Feb 2004, 13:44
    0 0
    Pe site-ul naturaplant.ro,la produse, ltera E gasesti Elixir din fructe de soc si Extract din mladite de zmeur.Te poti lamuri in privinta indicatiilor, mod de utilizare, pret.Multa sanatate.
  •  
    • 562 mesaje
    27 Feb 2004, 14:59
    2 0
    Dragele mele, tinctura de marar, o lingurita pe zi duce la vindecare. Chisturile dispar. O prietene de-a mea a facut acest tratament si i-au disparut.
    Bafta.
  •  
    • 28 mesaje
    28 Feb 2004, 23:18
    0 0
    Cum e tratamentul cu soc si zmeura ?Dar cu tinctura de marar ? Si eu am un chist si vreau sa fac un tratament naturist .
  •  
    • 562 mesaje
    1 Mar 2004, 13:39
    0 0
    Tinctura de marar-3 lingurite pe zi, o luna de zile.
    Bafta.
  •  
    • 457 mesaje
    3 Mar 2004, 09:24
    1 0
    Bunã evelor,
    Nu ºtiu în ce mãsurã vã pot ajuta, dar sper sã învãþaþi din experianþa mea.
    La vârsta de 26 de ani am avut primul chist, sângeram foarte mult, iar relaþii sexsuale nu mai aveam din cauza lui , în fine, am ajuns la maternitate în ºoc hemoregic, am fost operatã, în urma operaþiei mi-am pierdut o tompã ºi un ovar dar problemele nu s-au terminat aici din contrã la câteva luni am fãcut din nou chist binenþeles pe partea cealaltã, de data asta a intervenit cu o puncþie era ceva mai mititel decât primul. ªi cam aºa am tinut-o vreo 2 ani fãceam tot timpul chisturi, într-o perioadã am crezut cã am cancer,nicidecum eu avem probleme hormonale, doctora mea era în culmea disperãrii si-a luat inima-n dinþi ºi ne-a chemat la cabinet pe amândoi eu ºi soþul meu.
    Când! surpreze, surprize! totul era din vina lui !
    Adicã! el termina înaintea mea eu rãmâneam cu ochii în soare! ºi nu eliminam foliculina ºi aºa ajungeam mereu la maternitate.
    Aceste chisturi hormonale se pot trata dacã sunt între 3cm -5,5cm cu anticoncepþionale sau antibiotice. mai mari de 5,5 cm pânã la 7,5cm se pot elimina prin puncþii, mai departe se opereazã.
    Sexul este destul de important în astfel de situaþi . În prezent ne-am reglat conturile, eu am devenit ceva mai pretenþioasã, acord mai multã atenþie sexului ºi nu am mai avut probleme de 11 ani.(el aºteaptã sã termin ºi eu dacã nu poate mai facem o datã ...)

Sãnãtate tuturor evelor cu astfel de probleme.
  •  
    • 457 mesaje
    3 Mar 2004, 10:43
    0 0
    Pentru tano, secreþia poate sã fie din cauza unei boli încearcã sã-þi faci o analizã la secreþia vaginalã.
    Din câte ºtiu candida sau trihonomusul se manifestã cu scurgeri .
    Pentru aceste boli poþi face spãlãturi vaginale cu ceai de gãlbenele, coada calului ºi pelin în unele cazuri ajutã.
  •  
    • 1 mesaje
    9 Mar 2004, 01:11
    0 0
    este adevarat se pare ca o vita sexuala normala si ar duce la disparitia chisturilor , nu sunt sigura ca ceaiurile ar avec prea mult effec dar sigur au alte virtuti medicale