Stimulare ovariana
-
0 0Am urmat un tratament cu clostilbegyt 2luni,in urma caruia m-am ales cu niste chisturi tare dragi tuturor....dr a zis sa schimbam trat sa trecem pe menogon......nu stiu ce sa fac?Sa consult si parerea altor medici?
-
dr. te-a tinut sub observatie ecografica cat timp ai facut tratamentul cu closty? ce analize ai facut inainte de a ti se administra tratamentul??? si eu am aceeasi problema si, dupa ce am schimbat 4 doctori in orasul in care stau saptamana viitoare ma deplasez la Timisoara la o clinica buna si un medic super.
-
mie mi-a facut ceva investigatii pentru ca de un an jumate incerc sa raman si nu reusesc si dupa ce mi-a recoltat glera cervicala vreo 2 sapt, a reiesit lipsa ovulatiei. ok....mi-a dat tratament cu closty si duphaston 6 LUNI FARA MONITORIZARE, nici cea mai mica ecografie nu mi-a facut.
am contactat un medic-dr. craina de la policlinica bega din timisoara si saptamana viitoare plec sa imi faca toate analizele(si cele hormonale, si eco si si si) pentru ca nu mai suport incompetentii de pe aici.
Bucurestiu e o alegere buna, si eu m-am gandit la un moment dat. Daca m-as duce in Bucuresti l-as contacta numai si numai pe DR. DAN TUTUNARU, am inteles ca e super bun. -
nu stiu ce sa-ti zic-daca sa schimbi doctorul sau nu...eu m-am saturat, merg in alt oras unde sper sa dau de oameni mai competenti pentru ca nu mai pot, la naiba, sa bag atatia hormoni in mine pe nv!
eu stiu ca aceste chisturi sunt reactii adverse la closty si nu cred ca e vina ei...oricum a procedat fffff bine ca te-a monitorizat. -
Reactii adverse: Relativ frecvent instabilitate vasomotorie cu bufeuri de caldura, distensie si dureri abdomonale, tulburari de vedere (impun oprirea medicatiei).
Contraindicatii: Hemoragii ginecologice de origine neprecizata, afectiuni hepatice severe, chisturi ovariene si neoplazii in sfera genitala.
astea sunt riscurile -
scuze ca intru in discutia voastra dar si eu am aceeasi problema, dr peste dr si nici un rezultat, cu hormonii la fel......... imi vine sa cred ca mai mult rau imi fac?!?.....imi doresc mult un BB si nu mai stiu ce sa fac. Mi-a spus un dr de stimulare ovariana dar abia dupa ce incerc cateva luni(4-5) sa raman insarcinata si cu rezultat negativ. Voi ce ma sfatuiti?. astept rasp. ms mult
-
Laura eu te sfatuiesc sa faci ce voi face eu acum: sa faci un sondaj, sa te informezi pe net-www.desprecopii.com,www.infertilitate.ro, si sa cauti cei mai buni medici din TARA si la aia sa mergi. Nu are sens sa ne indopam cu hormoni aiurea, atat din cauza contraindicatiilor cat si a uzurii psihice la care suntem expuse. Daca te mai pot ajuta cu ceva...eu din nefericire a trebuit sa ma documentez ff mult in legatura cu chestiunile astea.
-
ma gandeam sa fac si eu acelasi lucru dar apoi mi-am pus intrebarea: daca am o problema fizica nedepistata care poate evolua negativ in timp??? daca am vreo dereglare hormonala ce poate fi tratata cu usurinta?? asa ca voi merge sa-mi fac toate analizele din cap pana-n picioare si voi vedea dupa aia.
-
merci teatea, si sa sti ca ai dreptate cu psihicul, eu sunt la pamant, vreau un BB si m-am saturat de doctorii care te tot cheama la control si fara a-ti spune ceva sigur, iar de documentat, cum am un pic timp liber numai net si net vad, doar gasesc ceva care sa-mi dea un raspuns, cateodata simt ca disper si spun ca o las balta , dar nu pot ma tot gandesc ca poate e ceva in neregula si atunci? ce ma fac?
-
laura, stiu exact prin ce treci pentru ca starile astea imi sunt fff cunoscute. uite eu joi plec la timisoara la o clinica unde sunt niste medici super buni---de data asta stiu sigur--voi sta internata o zi si imi vor face absolut toate analizele si testele posibile--mai putin histerosalpingografia pe care am facut-o nu de mult. daca vrei am sa revin cu detalii sa-ti spun ce si cum, oricum, nu dispera, infertilitatea in mileniul III nu mai este o asa grava problema, doamne feri de altceva.
-
Sper ca nu deranjez dar vreau si eu sa te intreb Teatea daca imi poti da numarul de telefon al doctorului si alte detalii despre clinica.
Eu am facut histerosalpingografia si medicul mi-a spus ca am canalele foarte serpuite in loc sa fie drepte si asta este cauza pentru care nu raman insarcinata. Sau daca raman am 99% sanse sa am sarcina extrauterina.
Am inceput aici un tratament ( in Cta)dar daca o sa vad ca nu merge vreau sa merg la Timisoara.
Multumesc anticipat! -
Deci am fost la Timisoara,la Policlinica Bega,Ginecologie, nu am mai facut nici o stimulare,nimic. Am mers strict pentru investigatii....pe langa faptul ca Dr. Craina si bioloaga Dr. Hutanu Camelia sunt niste oameni extraordinari, nu am dat nici un leu pe nimic,nimic. Vestile pentru noi au fost super naspa la modul ca din cauza stimularilor disperate pe care le-am facut in Iasi si nemonitorizate am ovarele pline de chisturi deci zero ovulatie. Pe de alta parte sotu a facut niste analize care i-au iesit penibile tare in conditiile in care la Iasi le-a facut in aprilie si au iesit excelente- am inteles ca pot exista oscilatii din cauza stresului, oboselii etc. Oricum, nu mi-au dat prea multe sanse degrba.
Laura cum e??? Ai reusit???? Ar fi super, macar una dintre noi sa scape de tensiunea asta.
Sweety iti recomand cu toata caldura medicii la care am fost si daca doresti iti pot da si numerele lor de contact!