primele simptome ale sarcinii

•  
    • 8 mesaje
    10 Oct 2007, 14:30
    0 0
    primele simptome ale sarcinii apar dupa data cand ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia sau pot sa apara si inainte si sa fie confundate cu SPM?
  •  
    • 142 mesaje
    10 Oct 2007, 21:52
    0 0
    da primele simtome apar dupa data in care trebuia sa apara menstra
  •  
    • 361 mesaje
    15 Oct 2007, 13:56
    0 0
    eu m-am inselat odata, am crezut ca sunt insarcinata si cand mi-am facut testul de sarcina a iesit negativ, iar a doua zi au venit "musafirii", deci nu te baza pe simptome nu tine faza
  •  
    • 488 mesaje
    15 Oct 2007, 15:16
    0 0
    La mine au aparut inainte de data la care ar fii trebuit sa-mi vina ciclul.Mi s-au intarit sanii si aveam stari de somnolenta si dureri de cap.
    Am crezut ca e un SPM
  •  
    • 361 mesaje
    17 Ian 2008, 12:40
    0 0
    domyniyque am o intrebare, spuneai sa ai avut simptome inainte de cm si ai crezut ca sunt spm, si eu sunt inainte de cm, dar de o saptamana buna ma dor sanii de mor, sfarcurile nu mi le pot atinge de durere si parca sunt umflati, dar de cateva zile mie si un pic de greata, de somn nu spun nimic pt ca in general eu sunt mai somnoroasa, dar in acelasi timp sunt obosita fara sa fac vre-un efort, ma stresez din cauza simptomelor pt ca imi doresc un bb ffffffff mult si sunt fumatoare, mi-am facut si o operatie pt indepartarea unor chisturi si pt ca ovarele mele sa functioneze normal, test de sarcina mi-am facut cu o zi inainte de cm si a iesit negativ.
    astept cu nerabdare raspunsul tau
  •  
    • 827 mesaje
    17 Ian 2008, 15:00
    0 0
    l_aura, mai asteapta cateva zile si mai fa inca un test. simptomele tale pot indica o sarcina.
  •  
    • 1431 mesaje
    17 Ian 2008, 15:59
    0 0
    l_aura ....sincer ? eu nu cred ca esti insarcinata , exact ca tine am patit si io si nu o data , mai multe luni si de fiecare data credeam ca sunt gravida
    sanii simteam ca imi plesnesc , si ce m-a facut sa cred ca sunt gravida este faptul ca nicioadata pana atunci nu m-au durut sanii inainte sa vine menstra...si nu imi venea sa cred
    imi era un somn si oboseam f repede , am avut si greturi si seara si dm , dar nu am fost insarcinata
    la fel ca si tine imi doresc f mult un BB
    parerea mea este ca ne stresam prea mult , ne dorim si ne gandim tot timpul numai la BB
    si eu incerc incerc in continuare , mai am sa imi verific trompele in rest totul este ok , am facut tot felul de analize
    te pup multa bafta .......sa dea domnu sa fie adevarat la tine !
  •  
    • 361 mesaje
    17 Ian 2008, 19:13
    0 0
    dupa laparoscopie eu sunt bine si functioneaza tot, asa ca sper totusi sa fie, daca nu oricum trebuie sa fac stimulare ovariana dupa cm, dar sunt optimista
  •  
    • 49 mesaje
    18 Ian 2008, 16:53
    0 0
    iubita copilul vine cand vrea D-zeu.si eu imi doresc al doilea copil,si astept sa raman insarcinata,i crede-ma ca in fiecare luna sunt...in mintea mea,pentru ca ma minte subconstientul...cum vrea el.sani durerosi,greata,foame,etc.dar stii ce?o sa stii in sufletul tau ca esti,pentru ca poti avea surpriza sa nici nu ai simptome.nu toate sarcinile au.asa ca....nu te stresa ca iti face rau.si sa fie bebel.te pupic
  •  
    • 1431 mesaje
    18 Ian 2008, 17:12
    0 0
    monelush...ai dreptate !
    la fel patesc si eu
    of.....nu stiu cand m-oi vedea si eu cu burtica
    poop
  •  
    • 361 mesaje
    18 Ian 2008, 18:13
    0 0
    imi pare rau dar eu pana acum nu am avut parte de aceste simptome, pe mine de exemplu nu m-au durut niciodata sanii si nici nu s-au umflat, mai ales ca nici nu pot sa-i ating de durere, pentru mine e ceva nou si de aceea ma documentez si vreau sa aud mai multe pareri