Farmacii online

•  
    • 21 mesaje
    10 Oct 2007, 09:12
    0 0
    Buna evelor,

Am tot citit diverse topice in care am gasit intrebari legate de locuri de unde se pot cumpara diverse produse de sanatate. Vreau sa va zic ca de ceva timp am descoperit un site (www.alensa.r de unde mi-am cumparat destul de multe produse pana acum. Deocamdata sunt multumita deoarece mi-am primit produsele foarte rapid (in cateva ore).
    Eu sunt din Bucuresti si muncesc cam toata ziua (de la 8 la 19). In zona in care muncesc eu, Pipera, nu am in preajma nici o farmacie, dar de cand am descoperit site-ul respectiv, nu mai am probleme. Le dau comanda si ei imi livreaza produsele la birou.
    M-am uitat in urma cu vreo luna si pe alte "farmacii online" ca sa compar preturi, alea alea, dar conditiile de livrare ale lor mi s-au parut cam nasoale (taxe mai mari, preturi mai mari, termene de livrare mai mari).

As vrea sa stiu daca sunt eve care mai cumpara asa (online) de pe site-ul acesta sau de pe alte farmacii online. Pe acestia chiar vi-i recomand, dar niciodata nu voi da in spate de la a incerca si in alta parte. Am inteles oricum ca e o concurenta mare in domeniul acesta, asa ca nu se stie daca azi nu apare ceva mai bun.

Astept pareri.
    Va pup.
  •  
    • 7 mesaje
    11 Oct 2007, 17:00
    0 0
    Am luat si eu acum o sapatmana de la alensa niste cosmetice Greenland. Sunt super mishto. Am vazut si pe alte site-uri dar erau un pic mai scumpe iar la farmacia Dona sa nu mai vorbim.

Creda ca acesta este viitorul.... magazinele online. In special pentru oamenii ocupati.

PS Sa-mi zici daca-ti mai iei ceva de la ei de pe site. Sunt multe produse pe care nu prea le cunosc.
  •  
    • 202 mesaje
    12 Oct 2007, 00:00
    0 0
    Parerea mea? faci spam pe forumuri. de la distanta... asta nu e post, e advertorial, papusico!
  •  
    • 3036 mesaje
    12 Oct 2007, 18:54
    0 0
    abureala, gresesti.
    floarealbastra este de mult pe forum, nu face ea chestii de-astea...

floarealbastra, o farmacie online bunicica ar mai fi si pravaliata.ro. comenzile vin in cca 7 - max 10 zile (depinde cum se interpun weekendurile).
  •  
    • 21 mesaje
    15 Oct 2007, 09:33
    0 0
    Multumesc donna, e o idee in plus. Am sa incerc si la ei.

Abureala, chiar nu e vb de nici un adv pe site, este vorba de noi modalitati de a-ti produra produsele dorite fara pierdere de timp. Daca te uiti un pic pe net, vei vedea ca in ziua de azi potzi cumpara orice din magazine virtuale, de la carti pana la chibrituri, de la oua pana la carne, de la inchirieri de apartamente pana la produse high-tech. Pentru unii, iar eu sunt din aceasta categorie, este mult mai simplu sa imi fac cumparaturile cu doua click-uri. Mai ales ca din cate am citit pana acum, magazinele online au preturi mai mici (sau cel putin ar trebui sa aiba) deoarece au si cheltuieli mai mici. Daca iti place ceva si recomanzi si celorlalti nu inseamna ca faci reclama. Reclame dupa parerea mea sunt cele in care apar numere de telefon sau adrese de mail cu mesajul "suna-ma sa-ti trimit oferta". So, deschide ochii si uita-te un pic in jur. Mai un pic si suntem in 2008!!

Va pup
  •  
    21 Oct 2007, 16:35
    0 0
    Floare Albastra, am facut si eu comanda la alensa si am primit coletul in 3 zile. Eu sint din Timis. Am primit si o reducere ca au acum ceva promotie.
  •  
    • 62 mesaje
    21 Oct 2007, 23:25
    0 0
    fetelooooor!
    sunt firme care le au mult mai ieftin decat pe alensa!
    cateva exemple?
    iata!
    tampoane?de la oasis
    protege-slip 20 buc...4,5 ron
    absorbante ultra plus,9 buc...3,5 ron
    de la micci
    protege slip 20 buc...3,8 ron
    prod naturiste
    yucca pe situl resp...30 cp(extrem de putin)500mg/cp..14,5
    yucca(firma mlm) 100cp(14,5x3),500mg/cp...37 ron
    ginkoprim(pe site)30 cp,substanta activa nementionat...24 ron
    produs cu gingko biloba,beta caroten,vit c,e,se,mg(alta firma)90 tb(30x3),50mg frunza gingko biloba/tb...28 ron
    ca,mg...4o tb,subst.activa nementionat...18 ron
    ca,mg(alta firma)100cp(40x2),ca/mg=300mg:150mg...37 ron
    co q10 30 cp...26ron
    co q10(alta firma)90 cp,10mg/cp..50 ron

pai iesiti in pierdere!
    si de asemenea se poate face comanda pe site,telefonic,fax...cum doriti.
  •  
    • 166 mesaje
    21 Oct 2007, 23:37
    0 0
    daca imi dai voie la o opinie draga mea,oasis e un concept englezesc..cu traditie..asa ca esti libera sa incerci floare albastra,si grija la gramatica ..scrii si tu neglijent.DAR nu se pune..doar suntem in familie.te pup
  •  
    • 62 mesaje
    22 Oct 2007, 09:08
    0 0
    da?nu am stiu nici ca sunt englezesti,daramite ca sunt cu traditie.iata un lucru bun!
  •  
    • 21 mesaje
    22 Oct 2007, 10:41
    0 0
    Pronatural, zi-mi si mie te rog cum ajung pe Oasis. Eu nu am auzit de ei pana acum. Deocamdata am luat de la alensa, natura shop si pcfarm. Iar dintre toate acestea Alensa mi s-a parut cel mai ok.

Am incercat sa caut pe net dar nu am gasit ceea ce spui tu.

Merci si te pup.
  •  
    • 29 mesaje
    22 Oct 2007, 12:56
    0 0
    pronatural, cand faci comparatii de pret, daca vrei sa fii 100% corecta trebuie sa te referi la produsele 100%IDENTICE!!! M-am uitat si eu pe alensa si, de exemplu, tampoanele pe care tu le gasesti mai ieftin in alta parte sunt de la alta firma, nu Always, deci comparatia ta nu este tocmai corecta. Asa pot si eu sa-ti spun ca la Kaufland gasesti cele mai ieftine tampoane de pe piata, la toate categoriile (tip O.b., zilnice, absorbante), dar sunt produse de o firma de care n-am auzit si, personal, nu prea am incredere in ceea ce nu cunosc. La celelalte produse la care ai gasit preturi mai mici (farmaceutice), da-mi voie sa-ti spun - pentru ca lucrez intr-o farmacie publica - exista pe piata zeci de produse similare, avand aceleasi componente active si aceleasi indicatii, dar cu preturi diferite pentru ca: substantele active au alte concentratii, forma chimica a acestora este diferita (sare, oxid, complex), originea lor poate fi organica sau anorganica, au alti excipienti, numarul de tablete difera, producatorii sunt diversi. Deci nici aici nu ai dreptate cu exemplele aratate. Am avut curiozitatea sa vad si eu cam ce preturi sunt pe aceste site-uri si am facut chiar un studiu comparativ intre produsele (identice) din farmacia unde lucrez (care face parte dintr-un cunoscut lant), alte farmacii unde am lucrat si alte site-ri de produse farmaceutice/cosmetice/tehnico-medicale. Concluzia: produsele de pe alensa au preturi mai bune in proportie de peste 80%!!! Chiar ma gandesc ca pe viitor produsele pe care le cumparam de la farmacia mea pt mine/rude/prieteni/vecini sa le comand la alensa, intrucat am vazut ca nici macar nu se plateste transportul daca fac o comanda de minim 75 ron.
  •  
    • 62 mesaje
    22 Oct 2007, 21:19
    0 0
    o parte din produse se gasesc la o firma unilevel din romania!dupa cum ai vazut nu mentionez nicaieri vreo firma pt a nu face reclama(unele firme cand semnezi afilierea cer acest lucru caci vor ca reclama sa fie calitatea produselor)...daca vrei imi scrii la spirit_in_rezonanta@yahoo.com
  •  
    • 62 mesaje
    22 Oct 2007, 21:30
    0 0
    draga daniola,tot in sistem medical lucrez si eu....asa ca,nu-mi vorbi mie de marci si fac asta de ani de zile!si apoi,daca tu nu ai auzit de o firma producatoare inseamna ca nu e buna?si apoi am spus ca este alta marca sau era obligatoriu sa fie aceeasi pt ca numai o acea marca trebuie cumparata de toata lumea?stii ca sunt marci excelente care nu au aparut inca pe piata romaneasca?cine e in strainatate poate confirma asta si poate confirma si ca marci care aici sunt catalogate super-bune,in afara sunt in categoria slabelor calitativ!
    eu am mentionat produse naturiste,nu"substante chimice"...stiu ca esti farmacista,dar totusi...
    apropo!cumva nu am voie sa informez pe cei care poate chiar ii intereseaza sa incerce altceva ca nu cumva sa te supar pe tine?
    scuze,data viitoare o sa iti cer permisiunea!
    evelor,am deranjat pe cineva ca am spus o parere si ca am expus o informatie?daca da imi cer scuze si ma retrag cu toate mesajele postate!
  •  
    • 62 mesaje
    22 Oct 2007, 22:02
    0 0
    daniola...scuze...bine ca ai spus"farmacia mea"....chiar nu am intentionat sa-ti reduc vanzarea....ci am dat o informatie fetelor care poate vor sa le vina pachetul acasa si care poate vor sa le ramana un discount gen"sensiblu"
  •  
    • 29 mesaje
    23 Oct 2007, 18:11
    0 0
    pronatural, te grabesti sa dai replica fara sa fii atenta la ce am scris.....sau poate nu ai inteles.
    Eu nu am facut decat niste precizari "stiintifice", pentru a corecta ideea pe care, in mod absolut involuntar, sunt sigura, o induci in postarea ta vis a vis de niste preturi. Am vrut doar sa clarific un aspect, fara nici un fel de intentie malitioasa - probabil dintr-un soi de deformatie profesionala pe care am capatat-o de cand imi practic meseria. Nu cred ca cineva a inteles altceva din ceea ce am scris, cu atat mai putin tu, ca persoana care lucrezi in domeniul medical.
    Unde am afirmat ca daca nu am auzit de o firma inseamna ca nu este buna??? Te rog sa-mi citezi fraza respectiva cu copy/paste! Am spus doar ca eu - PERSONAL! - nu am prea multa incredere in ceea ce nu cunosc. La urma urmei, fiecare este liber sa faca ce vrea, atat timp cat nu este in contradictie cu vreo lege morala sau penala, inclusiv sa cumpere ce vrea de unde vrea, dupa cum ii permite buzunarul.
    Citez din postul tau: “apropo!cumva nu am voie sa informez pe cei care poate chiar ii intereseaza sa incerce altceva ca nu cumva sa te supar pe tine? scuze,data viitoare o sa iti cer permisiunea!” Draga mea, poti sa informezi zi si noapte pe cine vrei fara nici o suparare, dar daca vrei sa dai niste informatii pe care se presupune ca le citesc sute/mii de persoane, macar fii cat se poate de riguroasa. Exact asta am facut eu: AM INFORMAT, si nu oricum, ci FOARTE EXACT, ceea ce tu nu ai facut si sper ca “evele” cu adevarat interesate de acest subiect sa inteleaga corect precizarile pe care le-am facut. Mai ales ca in ziua de astazi orice informatie de uz general se poate obtine si verifica chiar prin modalitatea prin care noi insine ne "duelam" acum in vorbe: internetul.
    A propos de tampoane, departe de mine intentia de a polemiza pe un subiect atat de banal. Daca vrei sa stii, eu nici macar nu folosesc tampoane Always si nu contest faptul ca alte marci, inclusiv cele mentionate de tine nu ar fi bune.
    In ceea ce priveste produsele naturiste la care faci referire, au si ele o compozitie chimica exacta ( = substante active + excipienti), nu sunt doar niste ierburi culese de pe camp si amestecate fara noima intr-o formula aproximativa. De aceea este mentionata compozitia pe etichete, pt ca oamenii sa poata face comparatii intre produse similare si sa decida astfel in deplina cunostinta de cauza ce li se potriveste cel mai bine. (Ma refer strict la produsele naturiste, care se elibereaza fara reteta.)
    Imi permit sa inchei cu inca un citat din postul tau: “evelor,am deranjat pe cineva ca am spus o parere si ca am expus o informatie?daca da imi cer scuze si ma retrag cu toate mesajele postate! “ Din postul meu nu cred ca a vazut cineva vreo suparare, in schimb oricine poate sesiza foarte clar ca tu ai fost cea deranjata, din moment ce nu suporti sa fii corectata nici macar cu argumente “stiintifice”.
    Pana la urma, forumurile sunt pentru discutii libere, chiar contraziceri in spirit de fair play si limbaj elegant, nu ca sa ne suparam una pe alta precum copiii de gradinita, pentru ca avem opinii diferite.
    P.S. Pt. ca ai facut si o referire la discountul gen “Sensiblu”, nu te sfatuiesc sa cumperi vreodata de la ei ceva ce ai putea gasi si in alta parte. Am lucrat in aceasta retea si crede-ma ca stiu despre ce vorbesc, iar daca vrei detalii concrete, iti stau oricand la dispozitie pe adresa privata.
    Toate cele bune!
  •  
    • 29 mesaje
    23 Oct 2007, 18:32
    0 0
    Nu ma pot abtine sa nu informez colegele noastre de pe forum ca am gasit pe alensa.ro produse care in alte parti costa cu cateva zeci de mii de lei mai mult. De exemplu, un produs dermatocosmetic pe care eu insami il folosesc de nevoie: fondul de ten Normateint de la Vichy. Daca nu ma credeti, faceti o cautare online si convingeti-va singure! Sper sa nu va suparati, fetelor, ca va informez asupra posibilitatii de a gasi, doar cu cateva click-uri, produse utile la preturi mai mici.
    Pupici! (ca sa rimeze)