oare am ramas??
-
9 Oct 2007, 20:560 0Buna! numele meu este laura si am o mare problema si o teama...nu stiu de unde si cum sa incep! oke..problema mea este ca nu stiu daca am ramas insarcinata...am luat timp de un an si cateva luni anticonceptionale Marvelon 28 iar in luna iulie le-am intrerupt...deoarece am auzit ca este nevoie sa fac si o pauza. le-am intrerupt pe data de 17 iulie iar pe 24 mi-a venit menstruatia.a fost totu ok.in luna august mi-a venit pe 22 dar in septembrie intre 2 si 19 am avut contact sexual si nu m-am portejat.bine prietenul meu m-a asigurat ca nu a ejaculat in mine.in orice caz menstruatia trebuia sa-mi vina intre 22 si 25 max dar nu mi-a venit nici acum.am facut test de sarcina si a iesit doar o liniuta adica negativ...si totusi menstruatia nu-mi mai vine ce se intampla ?? sa mai fac un test? va rog sa ma ajutati deoarecesunt speriata nu sunt pregatita de bebe. astept un raspuns. va multumesc
-
9 Oct 2007, 21:03repeta testul. si daca asta nu te convinge,un consult ginecologic sau o ecografie o sa lamureasca problema. asa ca ia-ti inima in dinti si mergi la doctor. eu nu cred ca esti insarcinata, mie mi-a inarziat 6 luni..iar probl era un hormon, prolactina, care crescuse excesiv datorita faptului ca nu trebuia sa iau anticonceptionale iar eu nu am consultat si un endocrinolog, ci doar un ginecolog...
-
9 Oct 2007, 22:23buna!este bine sa mai repeti inca odata testul insa este posibil sa fie si un efect al anticonceptionalelor...deoarece pt a le elimina din corp dureaza ceva timp...cel mai bine e sa faci un test de sange..este cel mai sigur...iar in cazul unei dereglari hormonale este bine sa consulti un medic..sanatate
-
9 Oct 2007, 22:51cel mai probabil e o dereglare din cauza contraceptivelor. am luat si eu marvelon acum cativa ani si sa nu mai aud de ele. am o prietena careia nu i-a venit ciclul 3 luni de zile din cauza lor. nu iti mai spun cat era de disperata si cate teste si vizite la medici a facut.
-
15 Oct 2007, 14:00cel mai sigur e sa consulti unn medic, dar e cel mai probabil sa fi aparut dereglari de la anticonceptionale, s-ar putea sa fi facut si chisturi in pauza ce ai facut-o la anti, eu asa m-am ales cu sindromul ovarelor polichistice, eu zic fuga la doctor