Frica de ginecolog!

•  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 20:04
    0 0
    Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in legatura cu aceasta frica pe care o am!In ultima perioada,adica mai exact de acum 1 an am m-am ingrasat vreo 8 kg.Sunt foarte suparata.Eu cred ca asta este unul din motivele principale(mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani,nu sunt mica de varsta dar asa a fost sa fie),si am pus problema ginecologului doarce ma umflu rau in burtica si ma tine(atat de rau incat parca sunt insarcinata).Am fost la un medic generalist si mi-a zis ca nu crede ca este o problema ginecologica,dr eu asta cred.Mi-e tare frica sa ma duc ca ma doare,nu neaparat ca mi-ar fi rusine.Prietenul meu mereu imi zice sa merg,inclusiv sora mea,dar nu pot sa-mi inving frica asta.
    Orice sfat e binevenit!
  •  
    • 23 mesaje
    9 Oct 2007, 20:58
    0 0
    raissuca, nu ai de ce sa-ti fie teama...un consult nu are de ce sa te doara...de loc, eventual un discomfort, in cel mai rau caz.mergi linistita. si totusi daca nu te hotarasti fa macar o ecografie a ovarelor. eu am multe chisturi si de la ele ma umflu inainte de menstra. si astea se vad si la ecograf.si un tratament ptr ele poti obtine de la un medic endocrinolog. curaj... ce esti tu, barbat? ti-e teama de un doctor?
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 21:06
    0 0
    Pana la urma asa am sa fac..va trebui sa ma duc.Problema este ca am fost la un ecograf acum 1 an cred, si mi-a zis doctora de acolo ca am un chist de 3 cm si eu nu am crezut.M-am dus pt ca aveam dureri f mari in partea stanga jos si m-am gandit eu ca tre sa fie ovarul.Colegele imi ziceau sa imi fac o programare la sanador sau medlife.voi ce ziceti ati fost pe-acolo?
  •  
    • 23 mesaje
    10 Oct 2007, 08:31
    0 0
    eu merg la medlife.iti recomand cu toata increderea. un medic bun ptr ecografie e dr. Costache, si el o sa-ti recomande mai departe si la ce medic sa mergi, in functie de ce ai. e ok acolo. preturile sunt medii,oamenii sunt extrem de draguti, atenti si f. interesati de sanatatea ta. pana nu am intrat acolo nu credeam ca exista asa ceva in romania.