iar probleme?

•  
    • 12 mesaje
    9 Oct 2007, 12:15
    0 0
    buna evelor.as vrea ca intr-o zi sa intru aici si sa nu mai vad atatea boli si atatea probleme,eu cel putin scap de una dau de alta si cum de dr sunt satula am sa va scriu tot voua. de vreo 2 zile atat seara cat si dimineata cand ma ajez in pat ma iau niste dureri de cap mai ales in spate la gat si mi se lasa pe umeri cu un tremurat asa ciudat inauntru de parca si limba si capul imi tremura iar dim la fel in timpul zilei imi tremura mainile doar atat si crede-ti-ma ca numai stiu ce poate fi iau niste magne b6 si calciu dar vad ca nu au efect ,daca imi puteti da un sfat sau o idee? va multumesc multa sanatate
  •  
    • 428 mesaje
    9 Oct 2007, 12:20
    0 0
    Cred ca poate fi intradevar o lipsa de minerale,si suplimente precum Magne B6 nu au cum sa-ti dauneze. TOTUSI sunt indicate niste analiza mai amanuntite. Nu ezita sa mergi la medic....
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 14:13
    0 0
    BUNA!in aceeasi este sora mea,exact acelasi dureri si siptome ca si tine.noi am crezut ca este spndiloza dar nici gand.momentan este internata,doctorul dandu-i diagnosticul de meningita(nu stiu de acre sau ce forma).eu zic,ca cel mai bine este sa te duci la un medic la un consult.sora mea momentan a face perfuzii,injectii,i-au facut si o punctie in spate si tre sa ii faca si o infiltratie cu diprophos.
    numai bine!
  •  
    • 12 mesaje
    9 Oct 2007, 15:07
    0 0
    imi poti spune te rog ce analize i s-au facut surori tale ?ca eu am facut tomograful si nu mi-a iesit nimic dar cert e ca la inceputul toamnei imi apar simptomele astea si anul trecut am patit la fel, am citit pe net si am vazut ca ar fi vorba despre o meningita virala care apare toamna ,multumesc mult
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 20:46
    0 0
    sincer,o intreb maine si iti zic tot ce i-au facut,dar,da exact asta parca i-a zis si ei ca are.iti spun maine detaliat.ceea ce stiu este ca sta de 3 saptamani internata pt ca in urma tratamentului astuia tre sa o tina sub observatie si mai stiu ca acum se simte mai bine(adica dureri de cap numai are).doctorul ia spus ca dupa infiltratia aia cu diprophos cu sigurnat va scapa de tot ed aceste dureri de cap.ceea ce mai stiu momentan este ca ia mai dat fenobarbital(este sa o linisteasca).in rest nu prea stiu medicamentatia.dar maine iti spun exact.
    numai bine!
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 20:51
    0 0
    tomograf i-au facut si ei la inceput si doctorii din slatina au spus ca este bine...in fine e o lunga poveste..saraca de ea..ma apuca palansul cand ma gandesc.ea s-a internat in slatina sia colo i-au gresit diagnosticul si i-au facut o saptamana tratamentul care nu trebuia,si de acolo au dus-o la craiova unde i-au zis ce are.tu nu te speria ca nu ai de ce.dar parerea mea este sa te duci la medic.ea a ajunsese ca atunci cand punea capul jos abia putea sa se mai ridice de durere.dar acum e bine...mai stiu ca nu mananca nimic sarat,prajit sau condimentat.
    TE TIN LA CURENT
    pe maine
  •  
    • 567 mesaje
    10 Oct 2007, 20:13
    0 0
    gata,am intrebat-o injectii(dexametazona),perfuzii(manitol),si milgamma(complex de vitamine),dar,inainte de toate astea i-au facut o puctie in coloana pt ca nuami asa luandu-i ceva de acolo i-a dat diagnosticul.
  •  
    • 12 mesaje
    12 Oct 2007, 15:07
    0 0
    offf,analiza asta trebuia sa o fac si eu dar mi-a fost tare frica si am refuzat-o ,iti multumesc mult ,multa sanatate surorii tale, e in bucuresti internata?
  •  
    • 567 mesaje
    12 Oct 2007, 17:29
    0 0
    Pai daca nu iti faci puctia asa nu are cum sa-ti dea diagnosticul exact.Nu ai de ce te teme,nu te doare.
    Despre sora mea eu ti-am zis numai ca nu cred ca ai citit.
    Din Slatina au dus-o in Craiova.Azi a iesit,e ok acuma!
    MULTA BAFTA SI SANATATE!
  •  
    • 12 mesaje
    13 Oct 2007, 12:13
    0 0
    multumesc mult,scuze nu am fost atenta .
  •  
    • 6273 mesaje
    13 Oct 2007, 13:28
    0 0
    Nu sunt medic, dar din cate stiu eu meningita apare si atunci cand apare trebuie tratata. Daca nu o tratezi nu mai are cum sa reapara..... intelegeti ce vreau sa spun?
  •  
    • 2439 mesaje
    13 Oct 2007, 15:31
    0 0
    Cata filosofie atatea Ralukutze