Produse naturiste pentru imunitate

•  
    • 147 mesaje
    9 Oct 2007, 10:37
    0 0
    Mama este cam slabita, o vad desi nu-mi spune mai nimic. Seara nu mai merge cum mergea odata, cu pasi repezi ca nu ma tineam eu dupa ea. A luat foarte multe medicamente in ultima vreme si cred ca nici asta nu a fost un lucru bun.
    Ma ingrijoreaza faptul ca are o imunitate scazuta a organismului, a facut recent si o zona zoster, face acum vitamine injectabile.
    Ma gandesc ca i-ar prinde bine ceva naturist pentru intarirea imunitatii. V-am scris in speranta ca imi veti recomanda ceva.
  •  
    • 392 mesaje
    9 Oct 2007, 10:44
    0 0
    Steffy, eu am luat sotului meu niste suplimente nutritive de la Hypericum (este un laborator care prepara produs e naturiste undeva in Maramures). Nu stiu cat sunt de eficiente pentru ca abia le-am primit si a inceput sa ia de aseara. Dar am citit pe net despre ele si sunt optimista. Multa sanatate!
  •  
    • 2293 mesaje
    9 Oct 2007, 11:22
    0 0
    buna steffy.eu folosesc de multi ani produse naturiste sau homeopate pt imunitate. toata familia mea de altfel. medicul nostru de familie se ocupa de asta, dar inainte de a le lua ne-a facut fiecaruia un fel de studiu sa vada exact ce produs ni se potriveste. mie de exemplu mi-a recomandat echinaceea si inca unul dar nu mai stiu denumirea. e pe acasa. pot sa spun ca au efect. ma uit in jurul meu la colegi, prieteni care se imbolnavesc, racesc una doua... eu n-am treaba. nu stiu ce e aia durere de cap, de oase, alte minuni. gripa n-am facut de vreo 3 ani, iar raceli asa usoare poate o data pe an, dar anul asta am scapat pana acum. sunt bune. mai multe nu stiu sa zic. consulta un medic homeopat. po spune ca sunt cea mai sanatoasa dintre persoanele din jurul meu, una mai lesinata ca alta. parca ar fi de plastilina
  •  
    • 4132 mesaje
    9 Oct 2007, 11:33
    0 0
    Hypnotik in ce oras locuiesti,ma intereseaza si pe mine un medic homeopat bun..
  •  
    • 2293 mesaje
    9 Oct 2007, 11:45
    0 0
    bacau.
  •  
    • 65 mesaje
    9 Oct 2007, 15:57
    0 0
    Iti recomand Echinaccea pentru cresterea imunitatii, in special Echinaccea purpurea. Poti sa o iei sub forma de pastile, sau dizolvata il alcool etilic.

E fantastica pentru stimularea imunitatii. Nu mai racesti, nu iei viroze nu ai nici o treaba. Eu iau al doilea an consecutiv. Medicul meu homeopat mi-a recomandat tratamentul anul trecut.
  •  
    • 2293 mesaje
    9 Oct 2007, 16:47
    0 0
    da, e f buna. iei pastilutele (cate 5,6) si le tii sub limba pana se topesc, nu le inghiti. dar consulta si un doctor. sunt multe remedii, pt diferite boli. dar isi fac efectul pe termen lung, nu te astepta sa-ti treaca gripa sau mai stiu eu ce pe moment. pe termen lung, vei observa ca te imbolnavesti mai greu. si mama ta la fel.
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 20:16
    0 0
    Este f bun ceaiul combinat din echinaccea si macese si in el sa pui o juma de lamaie,indulcit cu miere.