cicatrici

•  
    • 4 mesaje
    9 Oct 2007, 09:48
    0 0
    Am facut o operatie de marire de sani si as vrea sa stiu daca exista in Romania vreun unguent de calitate pentru cicatrici. Am cautat pe site-urile din strainatate, cele legate de operatii estetice, si peste tot se recomanda folosirea de unguente care contin silicon si care se pare ca sunt foarte bune pentru vindecarea frumoasa a cicatricilor. In plus astfel se inlatura si posibilitatea de a face cicatrici cheloide, care ar fi groaznice pe sani.
    Am mai intrebat eu la cateva farmacii dar n-am gasit nimic. Voi stiti ceva?
  •  
    • 1225 mesaje
    9 Oct 2007, 10:46
    0 0
    Cel mai eficient, ieftin si la indemana ramane unguentul cu galbenele. Prietena mea lucreaza in maxilo-faciale si recomanda acest unguent si pacientilor cu cicatrici evidente, pe fata.
  •  
    • 1784 mesaje
    9 Oct 2007, 11:56
    0 0
    hidrocortizon acetat si unguent cu galbenele de la plafar
  •  
    • 38 mesaje
    10 Oct 2007, 16:01
    0 0
    Punem pariu ca vine alta domnisoara care ne prezinta dermatrix? Ca asa se face: se fac doua bucati useri de catre aceeasi persoana si apoi vine al doilea user si spune "vaaaaai, iti recomanda dermatrix, dar sa stii ca o sa te coste vreo doua milioane..."
    penibil!
  •  
    • 4 mesaje
    12 Oct 2007, 10:22
    0 0
    ce este hidrocortizonul acetat? un unguent? ce efect are? a folosit vreuna dintre voi cu succes aceste unguente, sau stiti doar din auzite?
  •  
    • 4411 mesaje
    12 Oct 2007, 12:23
    0 0
    kirke dermatrixul este printre putinele unguente din Ro pentru cheloizi,mi se pare norml sa se vorbeasca despre el.

Daca nu sunt cheloizi nu ai nevoie de geluri pe baza de silicon,care sunt f scumpe,poti folosi unguent de galbenele cum ti a recomandat cineva mai sus,si comprese cu bitter suedez (am auzit si eu la cineva).

Cel mai bine ar fi sa consulti un dermatolog,iar el iti va spune ce trbuie sa folosesti.