Chisturi la ovare
-
8 Oct 2007, 10:170 0Mi-a s-au descoperit niste chisturi la ovare in urma carora mi s-a administrat medicatie: spironolactona (3/zi) si duphaston (2/zi intre zilele de 21 si 25 dupa prima zi de menstruatie). Initial aceste medicamente mi-au fost prescrise pt o luna iar pe fisa scria "reevaluare lunara". Dupa ce am terminat tratamentul atat cat mi-a fost prescris, m-a dus din nou la medic (dupa cateva zile bune de la terminarea tratamentului). Mi-a s-a spus ca tratamentul dureaza 6 luni si sa iau in continuare aceleasi medicamente dupa acelasi "orar", dar nu mi s-a spus daca, intrerupand tratamentul pentru cateva zile, nu o sa apara cine stie ce probleme.
Am reluat tratamentul, acum pe 8 trebuia sa incep sa iau si duphaston-ul, problema e ca azi mi-a venit menstruatia si nu stiu ce sa fac: sa iau in continuare? La inceput am crezut ca e doar o simpla sangerare, mai ales ca si in prima luna de tratament s-a intamplat la fel.
Nu stiu ce sa fac, ma poate lamuri cineva? Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa-mi vina menstruatia mai devreme decat trebuie (de obicei am intarzieri) si nici sangerari intre 2 menstruatii. Mi-e frica si nu stiu ce sa cred ... Problema e ca doctorita, desi e bine pregatita profesional, e foarte ocupata si dupa ce iti spune 2 cuvinte de si da afara pe usa cabinetului ... -
8 Oct 2007, 15:20buna!continua cu duphastonul...am avut si eu aceeasi medicatie..chiar daca ai menstruatie continua sa iti pastilutele dupa prescriptia medicului...intradevar...6 luni cel putin este pt tratarea acestor chisturi...insa in urma ecografiilor vei vedea evolutia sanatatii..sanatate