CANESTEN GYN 3-urgent

•  
    • 4411 mesaje
    7 Oct 2007, 18:31
    11 7
    Ovulele acestea au consistenta unei pastile obisnuite.Am introdus unul aseara si nu cred ca s-a dizolvat complet,pe absorbant nu a ramas nimic.Ce fac diseara?Introduc altul?Nu stiu ce sa fac si nici nu am unde sa intreb.Si pe deasupra,farmacista mi-a recomandat doza dubla,de 6 ovule pentru 6 seri.A facut cineva tratamentul asta?Ma ajutati un pic ,va rog?
  •  
    • 1122 mesaje
    7 Oct 2007, 18:39
    16 8
    buna, eu am facut tratament cu ovule canesten (3 ovule) si intr-adevar pe absorbant (protej slip) nu s-a obseravt nimic.
    eu am folosit un aplicator pt introducerea ovulelor, mi s-a parut mult mai igienic si poate chiar ovulul a ajuns acolo unde trebuia si s-a dizolvat acolo tot.
    nu cred ca ai motive de ingrijorare ci sa faci tratamentul in continuare.
    tratamentul presupun ca il faci pt candida, sau gresesc?
  •  
    • 4411 mesaje
    7 Oct 2007, 18:47
    7 7
    Da,pentru candida,m-a disperat.Si eu am folosit aplicatorul insa nu sunt sigura ca s-a dizolvat continutul ovulului,si daca nu s-a dizolvat este in regula sa introduc altul?Si chiar pana la 6 ovule? Nu prea fac tratamente de capul meu si de-asta sunt putin cam disperata.Dar nici la doctor nu ma duc saptamana asta deci ma bazez pe stafurile voastre.

Merci mult.
  •  
    • 1122 mesaje
    7 Oct 2007, 18:54
    3 2
    poate au un gramaj mai scazut si de aceea ti-a dat 6 ovule farmacista.
    eu am facut tratament cu 3 ovule de canesten si o pastila de diflucan, tratament prescris de doctorita mea.
    dupa m-am simtit chiar bine, dar nu am avut cum sa merg la control dupa ce am terminat tratamentul si acuma a revenit candida

farmacista ti-a zis cate un ovul in fiecare seara si fara relatii intime in timpul tratamentului, eu asa stiu. deci poti pune cel de-al doilea ovul in seara asta.
    mai asteapta si parerea altor eve. sanatate!
  •  
    • 4411 mesaje
    7 Oct 2007, 21:36
    3 0
    Asa voi face,daca intrerup oricum nu e bine.Fara relatii intime stiu.Sper sa-mi treaca.Merci mult.
  •  
    • 11 mesaje
    27 Ian 2010, 11:41
    7 5
    dupa al catelea ovul de canesten ati simtit o ameliorare?ca 3 ovule mi se par destul de putine...simptomele ar trb sa treaca de la primul ovul?sunt la al2lea si nu vad cine-stie-ce schimbare...cum imi dau seama daca da rezultate tratamentul?
  •  
    • 3 mesaje
    15 Iul 2011, 13:46
    8 0
    te_dau_in_gat2 said:
    dupa al catelea ovul de canesten ati simtit o ameliorare?ca 3 ovule mi se par destul de putine...simptomele ar trb sa treaca de la primul ovul?sunt la al2lea si nu vad cine-stie-ce schimbare...cum imi dau seama daca da rezultate tratamentul?

Mi se parea destul de ciudat si mie sa cred ca in 3 zile, cu 3 ovule, rezolv problema candidozei. Trebuie macar o saptamana, depinde de simptome si cand incepi administrarea.
    Dar am incercat si eu acum o saptamana. M-am luat dupa reclama. Mare greseala.
    Eu de fiecare data la problemele ginecologice am apelat la niste ovule, Cervugid, cred ca-s facute chiar in Romania si rezolva probleme chiar mai grave decat candida.
    Au mai multe substante active, Canesten are doar una.
    Si Cervugid costa 29 lei / 12 ovule mi se pare, iar pe Canesten am dat 36 lei / 3 ovule.
    Reclama insa vinde... pun pariu ca aproape 50% din pretul dat pe aceste ovule de la nemti e reclama platita de ei la TV, atențiile date la medici ... cunosc sistemul ....
  •  
    • 1063 mesaje
    6 Aug 2011, 22:32
    12 23
    si.cu.cervugid.ti-a.trecut.candida?
    trebuie.pus.12.zile?
    se.da.fara.reteta?
    mersi!