are ceva daca??

•  
    • 63 mesaje
    7 Oct 2007, 17:55
    0 0
    buna fetelor, am o intrebare. Are ceva dc renunt la anticonceptionale fara sa merg la medic? Eu le iau ca tratament ptr un chist,si ar mai trebui sa iau un blister dar ma credeti ca nu mai pot, mi-e nu stiu greata sa le iau? dar nu ca si urmare a administrarii, ci pur si simplu nu suport medicamentele? Credeti ca a trecut chistul dupa doua luni de tratament? Avea doar trei cm, deci nu cred ca e grav.
    Si acum sincer intre noi fie vb mi se rupe sufletul sa mai dau inca 28 Ron pe ele, mai ales ca se apropie ziua lui nepotica mea pe care o ador si vreau sa ii iau ceva frumos.
    A si dc e cineva din Timisoara, poate sa imi spuna pe unde este un planning familial, ca am auzit ca acolo fie se dau pe gratis fie mai ieftin...
  •  
    • 6273 mesaje
    7 Oct 2007, 20:17
    0 0
    Nu te juca cu sanatatea ta, sanatatea e mai scumpa ca toate.
  •  
    • 35 mesaje
    7 Oct 2007, 21:24
    0 0
    dute la medic si vezi ce iti recomanda, nu intrerupe fara sa consulti un medic pt ca este foarte riscant, chiar daca tu spui ca nu e ceva grav,ai grija de sanatatea ta.
  •  
    • 73 mesaje
    7 Oct 2007, 21:44
    0 0
    Faci economie pe sanatatea ta?
  •  
    • 7 mesaje
    8 Oct 2007, 00:04
    0 0
    buna!acum 3 ani m-am confruntat cu aceeasi problema ca si tine,in urma unui control de rutina am descoprit ca am chisturi pe ovarul stang..mi s-a administrat un tratament cu mercilon,insa pe care l-am continuat doar 3 luni deoarece in urma reactiilor adverse am ajuns la spital...sfatul meu este sa consulti medicul,sa faci un control de rutina pt ca in cazul tau este necesar acest lucru lunar si sa nu intrerupi acest tratament...chisturile nu dispar in 2 luni...sanatate!
  •  
    • 2209 mesaje
    9 Oct 2007, 00:53
    0 0
    Eu sunt din Timisoara. Iti recomand cabinetul de planning unde merg si eu, pentru ca doamnele doctor de acolo sunt foaaarte dragute. Daca ai o intrebare si le-o adresezi, nu iesi pe usa nelamurita! Cabinetul se afla in incinta Policlinicii3, vis-a-vis de curtea aceea ingradita in care se afla si Radio Vest si Park Place. Cum vii de pe strada principala dinspre centru, pe partea stanga este Radio Vest. Policlinica este pe partea dreapta, dupa trecerea de pietoni. Imediat pe straduta aia care duce spre parc. Mai intrebi lumea in zona daca nu am explicat eu foarte clar. Ai nevoie de un carnet de student (daca esti studenta) si un buletin. daca nu esti studenta, nu stiu ce acte iti trebuie.
    Legat de intrebarea ta, este o idee foarte proasta sa intrerupi pastilele dupa 2 luni. Cu atat mai mult cu cat le iei pentru tratarea chistului! Contraceptivele se iau minim 3 luni!
  •  
    • 412 mesaje
    9 Oct 2007, 11:33
    0 0
    daca iti este atat de rau de la ele te sfatuiesc sa mergi din nou la ginecolo ptr un cotrol si sa ii explici doctoritei ce se intampla.Parerea mea personala este ca nu ti se potrivesc! si eu am luat 3 luni mycroginon ptr chist dar nu am avut prbl.si ca sa vezi ce fel de antic ti se potrivesc , este necesar o serie de analize.
    asteptam vesti de la tine :*
  •  
    • 63 mesaje
    10 Oct 2007, 18:02
    0 0
    no pana la urma la insistentele prietenului meu, mi le-am luat si aminceput iarasi.
    eu am doar trei luni de tratament si dupa aia o s amerg la doctorita.
    sper sa fie bine ca de ceva timp am ceva intepaturi si in partea dreapta unde am chistul, dar mai tare ma inteapa in partea stanga.
    va pup si mersi de raspunsuri