inegrirea urechilor de la aur

•  
    • 59 mesaje
    6 Oct 2007, 19:55
    8 4
    De ceva vreme mi se intampla ceva ciudat: orice cercei de aur as purta mi se innegresc urechile si cerceii oxideaza.
    I am verificat sunt din aur, am incercat si cu alta pereche de cercei si acelasi rezultat, iar eu nu am probleme de sanatate.
    A mai avut cineva aceeasi problema, cum ati rezolvat-o?
  •  
    • 197 mesaje
    7 Oct 2007, 11:11
    3 0
    se spune ca daca ai probleme cu inima ti se inegreste zona care vine in contact cu aurul. verifica si la degete daca porti inele. si mai important fa-ti un control de rutina.
  •  
    • 682 mesaje
    7 Oct 2007, 13:20
    0 0
    .
  •  
    • 344 mesaje
    8 Oct 2007, 11:42
    5 0
    Si eu am problema asta. Dar cel mai ciudat este ca nu imi innegreste tot timpul. Sunt perioade de cateva saptamani-o luna dupa care foarte foarte mult timp nu mai am nici o problema.
    Mi-a spus cineva ca cica am prea multe toxine in copr si trebuie sa beau ceaiuri detoxifiante (urzica, ceai verde, musetel) si sa mananc multe fructe.
    Am inceput de cateva zile si am observat ca nu mai innegreste atat de mult,adica nu mai e atat de mult negru si pe o suprafata mai restransa.
    Incearca si tu sa bei multe ceaiuri si sa nu mananci grasimi, prajeli, ciocolata, sa nu fumezi si sa nu bei sucuri acidulata.
  •  
    • 1737 mesaje
    8 Oct 2007, 12:30
    1 0
    la mine e exact invers decat la dark_angel, adica suport doar aurul, alte metale mi-au adus urechile pana la supuratie.
    cred ca e un fel de alergie. asta e, poarta ce-ti prieste.
  •  
    • 151 mesaje
    8 Oct 2007, 13:34
    0 2
    si eu stiu povestea cu multe toxine in corp. am patit si eu cu o pereche de cercei, dar ei s-au innegrit.
    un bijutier mi-a explicat de ce s-a ajuns aici. am fost nevoita sa-i schimb, iar de atunci cei noi nu mi-au mai dat semne ca si-ar schimba culoarea
  •  
    • 59 mesaje
    8 Oct 2007, 16:00
    0 1
    Multumesc pt raspunsuri. Cred ca o sa-mi fac un control medical sau, pur si simplu o sa renunt sa port aur
  •  
    • 88 mesaje
    8 Oct 2007, 20:31
    0 1
    Si eu am problema asta. In vara, cand beam f multa apa nu mi s-a mai intamplat. De cateva zile insa problema a revenit. Tot ce pot sa spun e ca la un mom dat cineva mi-a spus ca ar putea avea legatura cu consumul de apa si cu rinichii. Incearca sa bei 2 l de apa pe zi (am sa fac si eu la fel daca tot dau sfaturi)
  •  
    • 567 mesaje
    8 Oct 2007, 23:49
    0 0
    Eu patesc asa de la curele si ceasuri sau de la orice altceva care nu este din aur sau argint(de la aur si argint nu se intampla nimic).Fac o iritatie cu bubite mici care ma mananca ingrozitor,dar folosesc nidoflor,se gaseste la farmacie si nici nu este scump!
  •  
    • 59 mesaje
    13 Oct 2007, 20:20
    1 1
    am rezolvat problema! era intr-adevar o acumulare de toxine in organism dar de o saptamana beau ceai de patlagina - 2 cani pe zi(are un gust destul de bun!) si detoxifica organismul si daca in primele zile se mai innegreau putin acum nu mai am nimic! Vreau sa continui cura cu ceaiul asta si sa incerc sa mananc mai sanatos. Il recomand tuturor