inegrirea urechilor de la aur
-
8 4De ceva vreme mi se intampla ceva ciudat: orice cercei de aur as purta mi se innegresc urechile si cerceii oxideaza.
I am verificat sunt din aur, am incercat si cu alta pereche de cercei si acelasi rezultat, iar eu nu am probleme de sanatate.
A mai avut cineva aceeasi problema, cum ati rezolvat-o? -
Si eu am problema asta. Dar cel mai ciudat este ca nu imi innegreste tot timpul. Sunt perioade de cateva saptamani-o luna dupa care foarte foarte mult timp nu mai am nici o problema.
Mi-a spus cineva ca cica am prea multe toxine in copr si trebuie sa beau ceaiuri detoxifiante (urzica, ceai verde, musetel) si sa mananc multe fructe.
Am inceput de cateva zile si am observat ca nu mai innegreste atat de mult,adica nu mai e atat de mult negru si pe o suprafata mai restransa.
Incearca si tu sa bei multe ceaiuri si sa nu mananci grasimi, prajeli, ciocolata, sa nu fumezi si sa nu bei sucuri acidulata. -
Si eu am problema asta. In vara, cand beam f multa apa nu mi s-a mai intamplat. De cateva zile insa problema a revenit. Tot ce pot sa spun e ca la un mom dat cineva mi-a spus ca ar putea avea legatura cu consumul de apa si cu rinichii. Incearca sa bei 2 l de apa pe zi (am sa fac si eu la fel daca tot dau sfaturi)
-
am rezolvat problema! era intr-adevar o acumulare de toxine in organism dar de o saptamana beau ceai de patlagina - 2 cani pe zi(are un gust destul de bun!) si detoxifica organismul si daca in primele zile se mai innegreau putin acum nu mai am nimic! Vreau sa continui cura cu ceaiul asta si sa incerc sa mananc mai sanatos. Il recomand tuturor