taieturi in jurul vaginului!
-
0 0am facut tratamente peste tratamente, degeaba; nu stiu de la ce pot sa apara aceste taieturi care ustura rau de tot; m-am saturat de medici pana peste cap pt ca nimic nu m-a tratat; a mai avut cineva asa ceva?merci
-
nici eu nu mai stiu ce am folosit: si nidoflor, spalaturi cu galbenele, cu pelin, cu bicarbonat; diverse ovule(clotrimazol, poligynax) si multe; dar nu pot sa inteleg de de am aceste taieturi care ustura rau; nu exista macar o creama care sa amelioreze; am partener stabil de mult timp, s-a tratatat si el si , totusi apare; nu stiu unde sa ma mai duc; de fiecare data cand am mers la medic si am spus ce ma deranjeaza m-a pus sa fac exam de secretie, am aflat ca e candida si iar tratam si iar dupa o luna apar taieturile(doar atat, nu scurgeri sau alceva);
oricum multumesc pt sfaturi! -
Nadine,
Daca el e stabil pentru tine nu inseamna ca si tu esti stabila pentru el.
La unele boli din astea barbatul e purtator dar la el nu se manifesta in nici un fel, o duce bine merci dintr-o parte in alta. Si daca se trateaza nu devine imun ci o ia iar si o transmite mai departe. Numai la femeie se manifesta.