taieturi in jurul vaginului!

•  
    • 70 mesaje
    3 Feb 2004, 18:37
    0 0
    am facut tratamente peste tratamente, degeaba; nu stiu de la ce pot sa apara aceste taieturi care ustura rau de tot; m-am saturat de medici pana peste cap pt ca nimic nu m-a tratat; a mai avut cineva asa ceva?merci
  •  
    • 1101 mesaje
    4 Feb 2004, 08:54
    0 0
    fii mai exacta...
    Oricum poate fi din cauza faptului ca pilea e fff sensibila, poate nu e irigarea cu sange ff bine;
    Stiu ca se recomanda o crema care se prepara la farmacie, dc vrei ma uit sa vad ce ingrediente are...
    Sau incerca cu Nidoflor!!!
  •  
    • 11438 mesaje
    4 Feb 2004, 13:27
    1 1
    Ai grija ca-i de la candida...intr-adevar Nidoflor-ul e bun,dar eu am scapat cu spalaturi cu marul lupului+galbenele in fiecare seara inainte de culcare si dupa fiecare act sexual...timp de 10-20 zile...
  •  
    • 70 mesaje
    4 Feb 2004, 19:28
    0 0
    nici eu nu mai stiu ce am folosit: si nidoflor, spalaturi cu galbenele, cu pelin, cu bicarbonat; diverse ovule(clotrimazol, poligynax) si multe; dar nu pot sa inteleg de de am aceste taieturi care ustura rau; nu exista macar o creama care sa amelioreze; am partener stabil de mult timp, s-a tratatat si el si , totusi apare; nu stiu unde sa ma mai duc; de fiecare data cand am mers la medic si am spus ce ma deranjeaza m-a pus sa fac exam de secretie, am aflat ca e candida si iar tratam si iar dupa o luna apar taieturile(doar atat, nu scurgeri sau alceva);
    oricum multumesc pt sfaturi!
  •  
    • 70 mesaje
    4 Feb 2004, 19:30
    0 0
    te rog, daca poti sa-mi pui ca crema, ca s-ar piutea sa fie si pielea sensibila;merci
  •  
    • 1101 mesaje
    5 Feb 2004, 09:27
    0 0
    ai un privat!
  •  
    • 70 mesaje
    5 Feb 2004, 13:45
    0 0
    adresa de mail este nadia.ned@wanadoo.fr
    sau pe yahoo id-ul este nadvin2003
    merci!
  •  
    • 16 mesaje
    6 Feb 2004, 03:07
    0 0
    Nadine,

Daca el e stabil pentru tine nu inseamna ca si tu esti stabila pentru el.
    La unele boli din astea barbatul e purtator dar la el nu se manifesta in nici un fel, o duce bine merci dintr-o parte in alta. Si daca se trateaza nu devine imun ci o ia iar si o transmite mai departe. Numai la femeie se manifesta.
  •  
    • 1101 mesaje
    6 Feb 2004, 09:14
    0 0
    ti-am scris pe mail!
  •  
    • 70 mesaje
    6 Feb 2004, 20:46
    0 0
    tot timpul impreuna , deci nu ar fi avut cum sa nu-mi fie fidel;
    merci!