anticonceptionale

•  
    • 3 mesaje
    5 Oct 2007, 16:07
    0 0
    Buna!am fost pe la inceputul lunii septembrie la ginecolog pentru ca ciclul nu avea cantitatea care trebuia, adica era prea putin. ma rog mi s-au descoperit chisti ovarieni si mi s-au prescris anticonceptionale yasmine. acestea ar trebui sa le iau in prima zi de ciclu. insa zilele astea mi-a curs o picatura de sange (2 zile la rand). am crezut ca imi vine ciclu. insa a fost o alarma falsa. au trecut 4 zile si nu mi-a venit si nici picaturi de sange nu mai imi curg. ce sa fac? sa intrerup tratamentul sau sa-l continui? (este imposibil sa fiu insarcinata). ce sa fac??? stiu ca trebuie sa-mi contactez doctorul, dar nu reusesc.
  •  
    • 3 mesaje
    5 Oct 2007, 16:42
    0 0
    pai..1) nu am inteles:tu ai inceput sa le iei din prima zi de menstruatie sau nu?
    2)knd incepi sa iei anticoncept ai o asa-zisa "patare" pentru ca organismul sa se obisnuiasca cu ele si atunci iti curge un lichid maroniu care de fapt e sange eliminat mai tarziu..
  •  
    • 650 mesaje
    5 Oct 2007, 20:20
    0 0
    e normal sa sangerezi slab, nu-i nici o problema. continua tratamentul dupa cum ti s-a indicat.
    citeste prospectul de la Yasmin, sunt descrise acolo toate efectele secundare (inclusiv sangerarile usoare).
  •  
    • 3 mesaje
    6 Oct 2007, 10:01
    0 0
    mie trebuia sa-mi vina ciclu pe 21 sept dar nu mi-a venit. luni pe 2 octombrie in timp ce urinam mi-a curs o picatura de sange. la fel si pe 3 oct. deobicei inainte de ciclu imi apar aceste picaturi de sange.

doctorul mi-a zis sa iau prima pastila cand imi curge prima picatura de sange. asadar am luat prima pastila pe 2 0ct. insa dupa doua zile de luat anticoncept am constata ca nu mai imi curge nici o picatura de sange. cu toate astea am continuat sa le iau. au trecut 4 zile si nu mi-a mai curs nici o picatura de sange si nici ciclu nu mi-a venit.

acum nu stiu ce sa fac? sa continui, sa nu continui? mie nu mi s-a mai inamplat sa-mi curga sange asa aiurea decat inante de ciclu.

cand am luat prima pastila am crezut ca imi vine ciclu.