Tratament pt caderea parului

•  
    • 74 mesaje
    5 Oct 2007, 14:53
    0 0
    Dragele mele,

Ma confrunt de cateva luni cu 2 probleme:
    1. matreata persistenta (ce se manifesta cu coji mari, TOTAL inestetice)
    2. caderea parului. Asta din urma, am eu impresia ca se datoreaza si matretei. Ma insel? Nu stiu..cert e ca sunt deja ingrijorata. Imi cade parul ingrozitor de mult. Adun la o simpla trecerea a mainii prin par un pumn de par. Mi s-a rarit parul ingrijorator de mult...mi-e teama ca o sa raman cu 3 fire in cap. Ce tratament sa urmez? Ce sa fac? Am schimbat samponul si..nimic..matreata persista. Nu stiu de unde m-am procopsit cu cojile astea ca nu aveam nene, in urma cu juma de an..chiar nu aveam matreata..deodata a explodat!!!Va rog, un sfat ceva! Multumesc!
  •  
    • 22 mesaje
    5 Oct 2007, 15:19
    0 0
    incearca sa faci un ceai cu radacina de urzica si frunze de nuc si te speli pe par.urzica si frunzele de nuc intaresc radacina firului de par,iar pentru matreata incearca nizoral sampon.
  •  
    • 92 mesaje
    5 Oct 2007, 16:08
    0 0
    Incearca cu Foltim. Este si sampon si tratament diferit pentru fiecare sex in parte. La mine a dat rezultate. Dar cel mai bine consulta un dermatolog bun.
  •  
    • 3036 mesaje
    5 Oct 2007, 21:18
    0 0
    adina, probabil ai facut dermatita seboreica. directia: dermatolog.
    (dermatita seboreica are prostul obicei de a se extinde si pe fatza, sprancene...)