Tratament pentru eczeme ajutor!!
-
5 Oct 2007, 14:420 0Buna,am o multime de bubite pe sani si pe burta ,pe piept si in jurul gatului,am fost la doctor si mi-a spus ca a luat o eczema,mi-a dat Advantan unguent si Hidrocotizon unguent m-am tot facut cu ele dar eczema continua sa se extinta.Nu mai stiu ce sa fac...Iar partea mai nasoala e ca maine trebuie sa merg la o nunta.Ajutor pls!!!!!!!!!!!!
-
5 Oct 2007, 15:13incearca si cu clorocalcin unguent.
ia macar 5 zile per-os[pe gura]calciu gluconic fiole ,cite o fiola pe zi si o bea,si cite o pastiluta de ketotifen seara,timp de 3 zile,si mai vorbim. -
4 Ian 2011, 16:09nu folosi advantan si nici o alta crema cu corticoizi....creaza dependenta iar cand intrerupi tratamentul cu ele....situatia se agraveaza si mai tare...mare atentie...
-
4 Ian 2011, 16:09nu folosi advantan si nici o alta crema cu corticoizi....creaza dependenta iar cand intrerupi tratamentul cu ele....situatia se agraveaza si mai tare...mare atentie...
-
5 Ian 2011, 10:21Incearca tratament care trateaza celulele , deci din interior. Este un produs Green Gold Imune, care a ajutat in multe cazuri . Despre cercetari citeste la www,algae-facts.com
Iti pot trimite poze cu cazuri concrete , vindecate. Sanatate!