stomacul
-
3 Oct 2007, 12:580 0buna,cine ma poate ajuta? de cateva zile am niste simptome tare ciudate cu stomacul nu pot manca anumite alimente ,simt si o aciditate pt ca dimineate trebuie sa mananc un biscuite sau ceva tare ma ia si ameteli si imi este scarba de unele alimente. am facut analize la sange si urina si au iesit bune.stie cineva ce pot avea? dureri de stomac nu am decat aceea aciditate. multumesc mult.am uitat sa mentionez ca uneori am si diaree
-
3 Oct 2007, 13:41Posibil sa ai ulcer. Trebuie sa faci o endoscopie digestiva superioara.Du-te la dr, nu amana.
-
3 Oct 2007, 19:20paula, uita-ta in foaia de analize. daca nu ti s-a facut analiza de depistare a lui Helicobacter Pylori, fa-o. (Helicobacter Pylori este bacteria care provoaca gastrita si care, netratata, provoaca ulcerul.) analiza asta consta doar in prelevarea de sange. tratamentul lui Helicobacter se face cu antiacide si antibiotice.
endoscopia este o investigatie invaziva si foarte neplacuta, care se recomanda doar in cazuri deosebite.
pentru ca in afara de arsuri gastrice ai si greata+diaree, ar fi bine sa faci si coprocultura, pentru ca e posibil sa ai paraziti intestinali.
cel mai bine ar fi sa mergi la un enterolog, nu la medicul de familie. -
4 Oct 2007, 23:42eu am luat clorobalans , si de atuncea nu mai am probleme, nu se gasete in farmacie se aduce din Elvetia , ai numarul directoarei 0740669930