Fumatul si KG in plus

•  
    • 725 mesaje
    2 Feb 2004, 13:25
    0 0
    BUNA FETELOR!

Va propun un subiect destul de spinos: lasatul de fumat VS kilograme in plus.
    Eu intr-o luna am luat 3kg.
    Daca se poate sa-mi spuneti cine s-a lasat si cum a reusit sa lupte cu ele.
    Pe langa tinctura de soc de ieri am inceput si fitness-ul.
    Please help!!!!!!
  •  
    • 104 mesaje
    2 Feb 2004, 14:40
    0 0
    Am reusit sa ma las de fumat vreo 6 luni, prin metoda "de acum nu mai pun tigare in gura!". Nu pot sa spun ce senzatii neplacute aveam, ca imi formasem aproape un reflex conditionat, cand ma trezeam ducand mana la gura ca si cand as fi fumat! Iar ca sa imi treaca damblaua de a fuma, am adoptat "pacaleala" cu dropsuri, guma de mestecat sau seminte prajite.
    In 3 zile deja ma dureau falcile de atata rumegat guma si stomacul, de cate seminte sparsesem!
    Bineinteles, am adunat si eu vreo cateva kg, pe care am incercat sa le dau jos la sala de fitness, insa degeaba! (probabil si datorita problemelor pe care le am cu tiroida).
    Cert este ca nu ma mai numar printre nefumatori, deoarece mi-am reluat vechiul viciu.
    Incearca sa nu rontai dropsuri, bea multa apa, mai ales daca faci fitness, evita bauturile carbogazoase si cafeaua sau asocierile care iti creeaza pofta de fumat!
  •  
    • 725 mesaje
    2 Feb 2004, 18:41
    0 0
    In cazul meu nu simt nevoia sa fumez si am fost fumatoare de un pachet pe zi timp de 12ani.Dar gustul la mancare s-a schimbat mi se pare acum mancarea mult mai gustoasa, chiar si cafeaua are alt gust.De aici tendinta de a baga mai mult pe sub nas.
    In plus m-am mentinut atatia ani la 53kg-1.64m, incat imi e greu sa incep asa-zisa infometare in care nu cred oricum.
    pupici,
    A
  •  
    • 70 mesaje
    2 Feb 2004, 20:43
    0 0
    si eu m-am lasat de fumat acum o luna; nu stiu daca din cauza fumatului sau pentru ca nu am o viata activa, dar in ultimele 6 luni am luat cam 2 kg, adica de la 50 la 52 si ceva; este o problema ca ma ingras, dar nu cred ca din cauza faptului ca nu mai fumez;este de admirat o tipa care nu mai fumeaza si care a luat cateva kg in plus decat una care arata super dar fumeaza;eu incerc sa dau jos prin sport(de fapt nu am inceput pt ca este vremea urata)rin alergat. Sunt sigura ca se poate daca faci regulat sport!
  •  
    • 725 mesaje
    3 Feb 2004, 13:11
    0 0
    Multumesc pentru incurajari Nadine. Iti doresc si tie multa ambitie sa nu recidivam niciodata.Mie nu-mi place sa alerg, insa ador tenisul. Vremea rece ma impiedica insa sa-l practic. Si am ajuns la un compromis cu prietenul meu(impreuna ne-am lasat de fumat)sa mergem in cursul saptamanii la sala la fitness si duminica la inot.Incerc sa nu mananc dupa ora 18.30 in masura in care reusesc sa ajung acasa la ora asta.
    Mai mult nu stiu ce pot face.
    Pupici,
    A
    PS Cat fumai pe zi?
  •  
    • 70 mesaje
    3 Feb 2004, 18:22
    0 0
    fumam cam un pachet si ceva pe zi; sincer nu-mi vine sa cred ca m-am lasat, dar reusesc inca sa nu ma ating de tigari; prietenul meu s-a lasat si el de tigari cu tutun si nicotina, dar fumeaza unele fara nicotina si fara tutun, pt ca ii este greu sa se lase de gest; dar trebuie sa recunosc ca fumeaza mai putin, macar sunt multumita ca nu sunt daunatoare; fa sport, inotul este foarte bun si sunt sigura ca te va ajuta si cu fumatul si cu kilogramele;
    te pup!
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    3 Feb 2004, 20:21
    0 0
    Si eu tocmai m-am lasat de fumat dar nu ma ingras deloc. Am inceput dieta cu tinctura de fructe de soc si mi-am luat acasa , pentru a nu mai gasi alte scuze, doua aparate de fitness, respectiv o bicicleta si un aparat de vibromasaj. CHIAR dau rezultate. Cel putin masajul..... In plus folosesc de 2 saptamani lotiunea de corp de la nivea cu Q10 si este EXTRAORDINARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pielea este incredibil de fina si celulita nu se vede.
    Incercati si voi.Va pup. Ps. A mai folosit cineva aparatul de vibromasaj?
    Sunt curioasa ce rezultate are.
  •  
    • 725 mesaje
    4 Feb 2004, 10:21
    0 0
    Gia draga, care crema Nivea e anticelulita? Tu ai celulita vizibila sau doar cand strangi pielea cum am mai auzit fete plangandu-se? La mine se vede si doar cu Elancil fiole mi-a mai trecut, insa e destul de scump.
    Fac si eu cura cu tinctura de soc, dar nu ma pot abtine de la dulciuri,le-am redus dar nu la zero; am promis ca dupa ce terminam ce e in casa nu mai cumparam decat in week-end mini-chuox, sunt delicioase!
    Va pup,
    A
  •  
    • 68 mesaje
    4 Feb 2004, 10:52
    0 0
    Buna Nadine2004,
    Ma intereseaza si pe mine tigarile care le fumeaza prietenul tau fara nicotina si fara tutun...te rog din suflet spune-mi si mie de unde as putea procura astfel de tigari?
    Merci frumos
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    4 Feb 2004, 13:05
    0 0
    Nu, nu!!!! Nu e crema anticelulitica dar ajuta la fermitatea pielii. Si la mine e vizibila ...putin ce-i drept sub fund. Trebuie oricum folosita o crema de corp dupa fiecare dus/ baie facut/facuta!!! Sau lotiune...
    Pupici.
    Ps. Nici eu nu renunt la dulciuri!!!
  •  
    • 70 mesaje
    4 Feb 2004, 21:06
    0 0
    din pacate nu sunt luate din tara; poate exista si in Ro ; noi le-am luat din Franta de la farmacie, dar in acelasi timp prietenul meu isi pune si niste chestii pe corp(nicopactch) care il determina sa nu mai fumeze tigari cu nicotina; intreaba la farmacie; si la noi au aparut tot felul de chestii contra fumatului.
    te pup! si succes!
  •  
    • 2234 mesaje
    9 Iun 2004, 02:24
    0 0
    valea doamna herbalife sau ce kk vinzi tu.
  •  
    • 68 mesaje
    9 Iun 2004, 11:00
    0 0
    Eu am renuntat la fumat de o zi pe alta.Fumam aproape 2 pachete pe zi si intr_o buna zi mi_am spus "De maine gata cu tigarile!"; si gata a fost.

In primele doua luni am acumulat 7 kg (eu initial aveam 50) pentru ca am inlocuit mancarea cu frigiderul.
    Cu timpul am inceput sa ma interesez de nevoia zilnica de calorii de care aveam nevoie si am hotarat sa renunt la anumite produse din alimentatie.
    A fost greu dar treptat am eliminat si produsele de origine animala si am devenit vegetariana.A trece la vegetarism e ca si cum ai renunta la fumat,la fel de greu,dar o oglinda toti avem in casa,nu?
    O nutritie adecvata nu e intotdeauna de ajuns si merg de de doua ori pe sapt la fitness.
    Deci, cu o nutritie sanatoasa si sport poti renunta la kg in plus.

ps: incearca sa te dezobisnuiesti sa mananci cate un snack seara in fata TV si nu manca absolut nimic 3 ore inainte de culcare.

Multa bafta !
  •  
    • 4 mesaje
    16 Apr 2008, 15:10
    0 0
    buna fetelor eu am hipertiroidie la ultimul control doctora mi a zis sa ma las de fumat altfel accelerez iesirea ochilor in evidenta basedow.mde asta e ma gindesc sa le las este un viciu placut dar riscantn am incotro am sa incerc m am mai lasat odata 2 sapt.dar m am apucat iar de plictisealasper sa am vointa de data asta.pupici