poti face copii daca esti claustrofoba??

•  
    • 45 mesaje
    2 Feb 2004, 13:00
    0 0
    ma gandesc ca daca locurile stramte te incomodeaza si te deranjeaza / claustrofobia??? nu te deranjeaza burtoiul cu care te capatuiesti in timpul sarcinii?
    nu te strange? nu te tine? nu vrei sa scapi de ea?????
    mi-e tare frica.
  •  
    • 2234 mesaje
    2 Feb 2004, 13:05
    0 0
    pai nu stai tu draga in burta, sta copilul . daca el nu e claustrofob e ok . si nici nu cred ca are cum sa fie claustrofob ca pana la urma si maturii care sufera de claustrofobie au stat la randul lor intr-o burtica. CLAUSTROFOBIA INSEAMNA TEAMA DE A TE AFLA IN SPATII INCHISE TU!!!!!!!!!
  •  
    • 13 mesaje
    3 Feb 2004, 15:40
    0 0
    draga Adela!
    ti-am scris si la *famile* si ti-am vazut measjul si aici si as dori sa te incurajez si sa nu iei in seama parerile rautacoiase eu cred ca e un lucru super sa fii mama si sa ai buritca parca in cele noua luni esti cu totul mai deosebita mai frumoasa asa ca daca tu si sotul tau ati discutat aceasta chestiune si va doriti cu adevarat un bebe un zic sa nu te sperie gandul ca suferi de claustrofobie deoarece nu tu vei fi inchisa int-un loc stramt ci bebe care pana la implinirea celor 9 luni nu are unde altundeva si pentru el acolo este locul ideal nu uita asta.
    referitor la bb sa stii ca si si sotul meu ne dorim foarte mult un copilas dar eu sunt putin indecisa sa nu maintrebi de ce pentruy ca nu am un raspuns categoric de ce poate chiar acum nu vreau un bebe pentru ca am momente cand sunt 100% hotarata si sunt momente cand nu dar o sa ma hotaresc eu candva.
    Daca vrei sa discutam mai multe detalii despre acesta treaba iti las adresa mea de mail si poate o sa ai chef sa imi scrii in mail privat:tossademar@bumerang.ro sau poti scrie si pe forum cum vrei tu
    astept mailul tau pentru cred ca avem un subiect comun pe care poate il vom putea discuta mai pe larg
    te pup si mult curaj!
  •  
    • 13 mesaje
    3 Feb 2004, 15:42
    0 0
    scuze la greseli m-am grabit un pic