psoriazis

•  
    • 8 mesaje
    1 Feb 2004, 23:12
    0 0
    cunoaste cineva vreo metoda eficienta in ameliorarea si tratarea psoriazisului?
  •  
    • 127 mesaje
    27 Feb 2004, 15:02
    0 0
    Dupa cum probabil stii, psoriazisul este o boala incurabila, dar care se poate ameliora cu ajutorul unei cure de dezintoxicare a organismului. Sotul meu sufera de cea mai grava forma de psoriazis (artropatic). Acum cativa ani, in cadrul unei crize (dureri ingrozitoare de spate, maini, picioare,ajunsese sa nu se mai poata imbraca singur, trebuia sa-l ajut eu), s-a hotarat sa tina o cura de slabire (nu stiu daca este cel mai indicat termen, pt. ca nu acesta era scopul in sine, sa slabeasca). Vreau sa-ti spun ca dupa aproximativ o luna in care a renuntat complet la carne, a mancat foarte multe fructe si legume, starea lui s-a ameliorat simtitor, au disparut si pustulele de pe maini, durerile nu au mai fost atat de crunte. Acum este din nou in toiul unui regim alimentar, pt. ca durerile au revenit cu aceeasi intensitate ca si acum 6 ani. Sa speram ca prin eliminarea toxinelor din organism (cu ajutorul regimului, al tincturii de papadie si al ceaiului)vor disparea si durerile si pustulele.
  •  
    • 27 mesaje
    28 Mar 2004, 20:23
    0 0
    mergeti la spitalul militar din bucuresti la dermatolog ioan nedelcu!!
  •  
    • 85 mesaje
    30 Mar 2004, 14:03
    0 0
    Am fost si eu la Nedelcu,este foarte bun. Daca vrei te poti duce si la cabinetul lui particular din Titulescu, Str.Veronica Micle, nr 15, telefon 2127617. Telefonul de la spitalul MIlitar este 2222783.