nasterea prin cezariana si urmarile ei

•  
    • 1 mesaje
    1 Oct 2007, 01:32
    0 0
    Buna.Ma numesc daniela,am 21 de ani si acum doi ani am nascut o fetita prin cezariana.Locuiesc in spania de trei ani.Cand mi-au facut cezariana mi-au cusut uterul cu vezica.De atunci cand avem contact sexual ma doare si sangerez.Vreau sa aflu daca este normal si ce se poare face ?
  •  
    • 2209 mesaje
    1 Oct 2007, 01:39
    0 0
    Normal nu are cum sa fie.. De ce nu mergi la un medic?
  •  
    • 22 mesaje
    5 Oct 2007, 15:51
    0 0
    de unde stii ca ti-a cusut uterul cu vezica?ai probleme la urinat?nu cred ca ti s-a intimplat astfel de lucru.si eu am nascut prin cezariariana acum 3 ani,si nu am probleme,decit la schimbare de vreme ,sau in cazul unei raceli la ovare ,sau cind ridic ceva greu ma mai doare din cind in cind.
    durere in timpul actului sexual si singerare poate fi cauza unei afectiuni ginecologice[ex.vaginita,anexita,sau altele.],asa ca trebuie neaparat sa consulti un medic ginecolog pentru a-ti prescrie ceva tratament. nu e ceva grav ,nu te speria,asa suntem noi femeile.
  •  
    • 6273 mesaje
    5 Oct 2007, 16:48
    0 0
    Eu am facut doua cezariene si nu am probleme, unica problema fiind ca nu mai pot da nastere altui copil, atat.

Nu te speria, nu avea cum sa iti coasa uterul cu vezica. Daca se intampla asa ceva aveai simptome muuuult mai grave.
  •  
    • 793 mesaje
    6 Oct 2007, 08:13
    0 0
    Si eu am cezariana de un an, dar nici nu o simt! Probabil e o coincidenta, cu durerile si tu le legi de cezariana, dar ce simplu ar fi sa mergi la un control!
    Stiu ca nu-i placuta vizita la dr, dar si incertitudinea te termina!