candida..din nou

•  
    • 53 mesaje
    30 Sep 2007, 10:21
    0 0
    buna evelor!am si eu o problema cu aceasta nenorocita de boala..se pare ca am contactat-o eu in urma cu cateva zile, dar am folosit un ovul pe nume lomexin si mi-a trecut.prietenul meu abia acum a inceput sa dea semne ca ar fi luat-o si el.stiti cumva care este tratamentul ce trebuie urmat de barbati in acest caz? multumesc!
  •  
    • 693 mesaje
    30 Sep 2007, 16:36
    0 0
    tb sa mergi la un medic ginecolog, iar el iti va da un tratament atat pt tine, cat si pt prt tau...Dca el nu va urma tratam, atunci va veti da unul altuia si nu va va trece niciodata...Asa ca hotarati-va, mergeti impreuna si tratati-va la un medic bun, care va stii cu siguranta ce tb facut!Nu e nimic grav...Trbuie doar sa va tineti de tratament!
  •  
    • 649 mesaje
    30 Sep 2007, 17:15
    0 0
    sunt interesata...cum se manifesta mai exact aceasta candida...am citi pe google...dar vreau sa stiu de al voi... k crek am si eu si sunt inspaimantata (
  •  
    • 1122 mesaje
    30 Sep 2007, 21:34
    0 0
    candida se manifesta prin mancarimi si usturimi in zona intima.
    eu am acuma o scurgere maronie si nu stiu de la ce poate fi
  •  
    • 649 mesaje
    30 Sep 2007, 23:44
    0 0
    e clara treaba...atunci inseamna k am si eu
  •  
    • 2370 mesaje
    30 Sep 2007, 23:52
    0 0
    http://forum.anticonceptionale.ro/viewforum.php?id=4
  •  
    • 11 mesaje
    4 Oct 2007, 12:20
    0 0
    Si la mine a revenit candidoza!!!
    Shtiu ca o sa-mi treaca cu gynofort,a functionat din prima ca prin minune,asta dupa ce incercasem alte tratamente fara nici un rezultat.
    Insa ma tem ca imi trebuie reteta ptr GYNOFORT?Stie cineva?
  •  
    • 11 mesaje
    4 Oct 2007, 12:23
    0 0
    Mie prima data mi-a aparut candidoza din cauza anticonceptionalelor,mi-au dereglat flora vaginala.Oricum si pielea de pe maini si picioare devenise foarte uscata,era clar ca ceva e in neregula de la anticonc...si eram asa de incantata de ele la inceput.Acum nu mai iau!Nu-mi mai trebuie pastile!!!
  •  
    • 844 mesaje
    4 Oct 2007, 15:59
    0 0
    hai mai ca eu am luat anticonceptionale ani de zile si nu am avut nimic!!

sunt multe conditii ca , candida sa nu recidiveze
    1. lenjeria sa fie din bumbac, bine spalata si dezinfectata( cu clor daca se poate)
    2. partenerul sa faca si el tratament
    3. folosirea prosoapelor individuale
    4. evitarea tuturor detergentilor( sapun, gel intim sau de dus) si spalarea excesiva a zonei
    5. mare atentie la antibiotice ... la mine a recidivat dupa un tratament puternic cu antibiotice
  •  
    • 11 mesaje
    4 Oct 2007, 16:21
    0 0
    Ginecologul care m-a tratat mi-a zis ca e f. posibil sa fie de la anticonceptionale,aveam 2 luni de cand incepusem sa iau.In rest nimic nou,nu avea de la ce...partener stabil,igiena personala bine pusa la punct si tot asa.Doctorii se feresc sa zica partea nasoala a anticonceptionalelor.Asta e parerea mea...sunt patita! Numai bine!
  •  
    • 2386 mesaje
    6 Oct 2007, 11:11
    0 0
    Pai cum sa spal chilotii cu clor daca sunt colorati? Deja ca am aruncat vreo 15 perechi de teama ca ma contaminez iar. Ca nici eu nu stiu de la ce m-am reinfestat.
  •  
    • 844 mesaje
    6 Oct 2007, 18:40
    0 0
    printe vb din experienta !
    stii ca dupa ce ma fost la medic acum 2 luni m-am riscat si am pus o picatura de domestos si peste chiloteii colorati!
    sincer nu s-au decolorat ....dar se uzeaza mult mai repede!(asta e....sanateatea inaintede toate)
  •  
    • 4411 mesaje
    6 Oct 2007, 22:42
    0 0
    nycosia explicatia cu anticonceptionalele mi-a dat-o si mie medicul deci nu e nimic exagerat aici.
    hmmm...si cum sa pui domestos peste chiloti? :o:
  •  
    • 266 mesaje
    7 Oct 2007, 08:59
    0 0
    pt: angel_love
    eu am avut rana pe col si parca tin si minte ca am avut o scurgere maronie. Mergi la control sa vezi ce zice medicul.
    Rana pe col apare din cauza infectiei vaginale netratate ( poate fi si candida)
  •  
    • 1122 mesaje
    7 Oct 2007, 11:08
    0 0
    lardia am avut o rana pe col acum cateva luni, am facut cauterizare si atunci mi-a spus doctorita ca voi avea o scurgere maronie (dupa cauterizare) din cauza substantelor, ceva de genul asta.
    acum stiu ca am candida si abia sapt viitoare ajung la doctorita, sper sa fie bine!

saptamana trecuta aveam mancarimi accentuate si am facut infuzie si spalaturi cu ceai de musetel, acum ma simt mult mai bine. vreau sa ajung cat mai repede la doctor, sa imi dea tratament si sa scap.
  •  
    • 813 mesaje
    7 Oct 2007, 12:36
    0 0
    printe, exista si ACE pt rufe colorate...

Domestos pe lenjerie? ... poate din graba ai tastat gandindu-te la altceva

eu am scapat de candidoza de vreo cateva luni ...

si...fetelor, nu trebuie sa fiti "inspaimantate" ... e o ciuperca ce apare la majoritatea femeilor.
  •  
    • 844 mesaje
    7 Oct 2007, 14:35
    0 0
    nu am gresit cand am scris....daca cititi eticheta de pe domestos o sa vedeti ca are o gama larga de intrebuintari printre care inalbire la rece!
    pt rufe colorate folosesc SNOW dar pt a inbunatati puterea de curatare a detergentului nu pt a dezinfecta

eu folosesc domestos pt ca e mai diluat ca un clor obisnuit si pot pune o cantitate mica si pe chiloteii colorati!
    daca nu doriti sa folositi clor puteti sa va calcati lengeria pt ca si la temperaturi inalte microbii sunt distrusi (asa se recomanda de ex la bebei)!
  •  
    • 4411 mesaje
    7 Oct 2007, 18:18
    0 0
    La calcat ma gandeam si eu dar daca ma apuc sa-mi calc toti chilotii o iau razna.

ACE pentru rufe colorate mi se pare chiar ok,nu ma gandisem la asta.

Deschid un topic despre CANESTEN GYN 3,daca l-a folosit cineva ma puteti ajuta va rog?
  •  
    • 2386 mesaje
    10 Oct 2007, 18:20
    0 0
    Pai stiu ca boala asta apare la majoritatea femeilor, dar sotul e disperat. Ar vrea si el ceva, dar ...
  •  
    • 34 mesaje
    10 Oct 2007, 19:40
    0 0
    fetelor, am fost l tara la cineva , la toaleta, si m-am sters cu hartia igienica de acolo>>> NU faceti asta! luati-va SERVETELE pt astfel de cazuri, dk nu sunteti l voi acasa. Mi s-a umflat vulva si am inceput sa am scurgeri abundente si in cheaguri albe, plus mancarime insuportabila. facusem candida. m-am spalat cu sapun si seara inainte de culcare am pus argila inmuiata in apa (consistenta cat o crema). in 2 zile nu am mai avut deloc mancarimi. si simptomele au disparut in intregime. Argila (se gaseste la farmacie/ plafar) are efecte antibiotice si antimicotice. eu folos argila algo bocan. atentie la igiena pt k probl sa nu recidiveze, deasemenea fiti atente k lichidul sa nu-si modifice culoarea sau mirosul!! sanatate!