Dureri de gat si spate...of!
-
0 0Evele mele dragi, ce sa ma mai fac eu la cei 21 de ani ai mei dc am dureri de gat si spate in fiecare dimineata?!
Ideea e ca nu am dureri de om mai in varsta, cu reumatism, cu lombosciatica etc...
Stiti vb aia "mi se incarliga venele"?
Asa se spune cand dormi prost si simti ca tb sa iti pocneasca ceva la gat sau intre omoplati....
Asta mi se intampla mie mereu...Devine din ce in ce mai des si chiar agasant...Nu ma pot intoarce de durere...Nu pot misca gatul...
Si imi pocneste si sternul cand ma intind...Iar apoi raman intepenita de gat si spate!HELP!
Ce sa fie oare? O lipsa de ceva anume? Mentionez ca tin tot soiul de cure de slabire si sunt usor anemica...Cred ca am si o lipsa serioasa de calciu...Acum vreo luna am facut o cadere de calciu mai nasoala... -
Am aceiasi problema. Am rezolvat-o partial cand am dormit o perioada pe o saltea ortopedica...aia face minuni intradevar.
Am fost la kinetoterapeut, si mi-a zis ca aceste dureri provin si de la stres, intr-o vreme eram extrem de stersata la lucru, si atunci erau cel mai accentuate aceste probleme. Mi-am dat demisia de acolo...si un pic au mai cedat durerile.
Ce am observat eu, ca din cauza stresului dorm chircita, toata incordata, cu umerii adunati, picioarele sus, pumnii stransi, ca un copilas in burtica....pozitia asta nu imi avantajeaza relaxarea peste noapte, si dimineata simt ca sunt toata anchilozata de spate si gat. Am incercat sa iau seara niste relaxante naturale, lavanda si alte minuni dinastea, si e mai ok.
Deci in concluzie, in cazul meu, reducerea stresului, schimbarea saltelei, si administrarea de relaxante usoare imi imbunatatesc un pic conditia.
PS. Apropo de kinetoterapeut, mi-a facut o sedinta de gimnastica medicala anul trecut, o luna nu am mai simtit nimic, eram ca noua, insa mi-a cerut 800.000 pe o sedinta...ceea ce e prea scump. Masajul normal facut de maseur nu are nici un efect.